De nieuwe Petzval lens in een visuele notendop

Vind je het nog steeds moeilijk je hoofd te wikkelen rond het nieuws van de heropleving van de legendarische Petzval lens? Dan wil je misschien wel deze korte video bekijken die we speciaal voor jou hebben voorbereid!

Bereid je voor op de comeback van de eeuw! Helemaal uit de 19e eeuw brengt Lomography de legendarische Petzval Portretlens terug in de moderne tijd en rechtstreeks in jouw analoge en digitale spiegelreflexcamera’s.

Ontworpen om zijn handelsmerk van een zeer scherp centrum in combinatie met unieke bokeh effecten op de achtergrond te emuleren, zal deze nieuwe versie in Rusland worden ontwikkeld en zal worden gemaakt met een hoge kwaliteit glas optiek. Bovendien hij geroemd worden om de grote kleurverzadiging, het hoge contrast en het maximale diafragma van f/2.2.

We hebben dit ambitieuze project overgebracht naar Kickstarter en we kijken uit naar het verkrijgen van jouw hulp en uw steun om van deze droom een complete werkelijkheid te maken. Check onze Kickstarter lancering video maar eens voor wat kijkplezier:

Lomo On!

De nieuwe creatieve Lomography Petzval (D)SLR Lens is een heruitvinding van de legendarische glazen portretlens die in de 19e eeuw voor het eerst verscheen. Onze versie maakt het mogelijk analoge camera’s en digitale spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon aan de beroemde Petzval te koppelen – haarscherpe foto’s met unieke bokeh effect.

Verwacht superscherpe focus, de sterke kleurverzadiging, het prachtige swirly bokeh effect, de listige vignetten en de smalle scherptediepte. Steun dit project op Kickstarter en help ons deze fantastische lens voor een hele generatie fotografen terug te brengen!

geschreven door geegraphy op 2013-07-25 in #nieuws #videos #video #lomography #news #petzval-lens
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen