LC-A's verjaardagstraktatie begint morgen: scoor 29% korting op de LC-A en LC-Wide camera's!

2013-06-18

Hey, weet je het al? Morgen viert de Lomo LC-A zijn 29e verjaardag! Om dat te vieren hebben we vanaf middernacht een speciale deal voor alle LC-A (origineel en de LC-A+) en LC-Wide camera’s. Wees er snel bij want deze actie is enkel voor 290 stuks geldig!

Foto door: albeelee

Geniet vanaf middernacht van 29% korting op een LC-A of LC-Wide camera in de Online Shop en alle Gallery Stores. Deze actie is exclusief voor enkel 290 stuks geldig, en loopt maar voor 29 uur, 29 minuten en 29 secondes – we beginnen woensdag 19 juni middernacht. Wees er snel bij want deze actie is dus enkel voor 290 stuks geldig. Mis de deal niet; zet je wekker!

  • New York: 6 PM (18 juni, dinsdag)
  • Londen: 11 PM (18 juni, dinsdag)
  • Wenen: 12 AM
  • Hong Kong: 6 AM
  • Tokyo: 7 AM

Let op: Slechts 1 camera per persoon. Helaas is deze aanbieding niet beschikbaar in Brazilië.

geschreven door shhquiet op 2013-06-18 in #nieuws #birthday #lc-a #deal #lc-a #lc-wide #lc-a-29th-birthday
vertaald door anna-lomo

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen