Dit is de Konstruktor: 's werelds eerste doe-het-zelf-spiegelreflexcamera

1

De nieuwste creatie van Lomography wordt gemaakt door jou! De Konstruktor is de allereerste 35mm spiegelreflexcamera die je helemaal zelf maakt. Leer alle belangrijke aspecten van analoge fotografie!

De gloednieuwe betaalbare Konstruktor is nu verkrijgbaar! Dit is je kans om je eigen 35mm spiegelreflexcamera te bouwen. Wat het nog leuker maakt? De Konstruktor maakt superscherpe en levendige foto’s. Ontdek met deze camera de essentie van analoge fotografie.

Zodra je de camera in elkaar hebt gezet, kun je de camera versieren met de bijgevoegde Konstruktor stickers – of je maakt je eigen unieke design. In de toekomst (we zijn er mee bezig) kun je de camera optimaliseren met vervangbare lenzen!

Ben je klaar om je analoge toekomst te bouwen? Bestel de Konstruktor camera nu in de Online Shop en neem een kijkje bij de Konstruktor Bundles met extra accessoires en korting!

  • Bouw je eigen compacte 35mm spiegelreflexcamera in een paar simpele stappen! Het bouwen is net zo leuk als het fotograferen.
  • De top-down viewfinder laat je zien wat je fotografeert, zo kun je exact je foto’s composeren zoals je wilt.
  • Schiet dubbele belichtingen en verhoog je analoge creativiteit.
  • ‘Bulb’ setting voor lange sluitertijden en afneembare 50mm f/10 lens.
  • Maak al je vrienden jaloers met je eigen unieke design en
  • Later komen er meerdere opties om je camera uit te breiden met verschillende lenzen!

  Bekijk de video en lees meer op onze Konstruktor Microsite

  De Konstruktor is de eerste en enige doe het zelf 35mm spiegelreflex camera in de heeeeele wereld! Je zet hem zelf in elkaar en je kunt er ook nog eens belachelijk vette foto’s mee schieten. Ideaal dus om te leren hoe camera’s in elkaar zitten en een trots freubelwerkje in te richten! Je kunt jouw Konstruktor in de Online Shop en bij elke Lomography Gallery Store in de buurt scoren. Wil je meer weten over deze briljante nieuwe camera? Check dan de the Konstruktor Microsite.

  geschreven door kazarareta op 2013-06-13 in #nieuws #videos #diy #35mm-films #konstruktor
  vertaald door driemaaldrie

Een comment

 1. radiognome
  radiognome ·

  Mooi op tijd voor vaderdag ;-)

Meer interessante artikelen