Crazy van constructies flash rumble

2013-06-09

Wordt jij ook zo gruizig van zweterige mannen in gele hoedjes met een bouwvakkers decolleté? Of gebouwen die nog net niet af zijn? Dan heb je er vást ook wel wat plaatjes van, en die willen wij hebben in deze flash rumble!

Credits: adamo-75

Deze week staat de flash rumble in het teken van constructies. We willen jouw foto’s van grote hijskranen, bouwputten of die ene toffe portretfoto die je schoot van een bouwvakker. Stuur die afbeeldingen in en win 10 piggies!

Je inzending moet via het originele artikel

geschreven door cruzron op 2013-06-09 in #nieuws #competition #rumble #contest #work #job #crazy #construction #cranes #site #winnen-winnen-winnen #bouwsels
vertaald door pretletterp

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen