De scherven oprapen: deel 6

Rapapapaaaa Rappapapapaaaaa. De laatste hint en een flinke ook (hierna moeten jullie het wel weten vinden we). Zijn jullie al klaar voor de grote lancering morgen?!

Yup, morgen gaat hij officieel de wereld in. Het allernieuwste artikel in de Lomografische wereld! Uiteraard moet dat gevierd worden middels hapjes, drankjes en dansjes. Dat kun je doen op de launch parties die plaatsvinden in e Lomography Gallery Stores. Neem je vrienden mee, haal de cavia uit zijn kooi en kom gezellig met ons vieren dat er weer iets nieuws op de markt is!

Wereldwijde lanceringstijden

New York
07:00 uur

London
11:00 uur

Vienna
12:00 uur

Hong Kong
19:00 uur

Tokyo
20:00 uur

Doe nog even een gokje, nu kan het nog!

Heb je het goed gegokt? Mondje dicht tegen de rest! Het is wel zo leuk om op de dag van lancering te ontdekken wat er precies staat te gebeuren.

geschreven door shhquiet op 2013-06-12 in #nieuws #construction #mystery-product #building
vertaald door pretletterp

Meer interessante artikelen