101 manieren om een zelfportret te maken!

Er zijn veel manieren om een zelfportret te maken. In dit artikel geef ik een aantal voorbeelden.

Methode #16: In de spiegel
Het enige wat je hoeft te doen, is een spiegel zoeken. Het maakt niet uit waar die is: in je badkamer, in de auto of gewoon ergens op straat. Waar het om gaat is dat hij past bij wat je wil doen. Je maakt namelijk niet alleen een foto van jezelf, maar ook van je o zo geliefde camera. Zorg ervoor dat de flitser uit staat – alhoewel… Dat hoeft natuurlijk niet!

Credits: sjura, dakadev_pui, tiano, crayfish & ripsta

Methode #28: Strek je arm uit
Een van de simpelste manieren is is gewoon mikken en knippen! Strek je arm uit en schiet, en je foto is klaar. Hoe simpel wil je het hebben? Als je deze methode gebruikt, zorg er dan wel voor dan je een geschikte camera hebt. Dit gaat prima met de Fisheye of de La Sardina.

Credits: itisanormalname, kathepalacio, janagitana & natalieerachel

Methode #54: De waterspiegeling
Op zoek naar een alternatieve manier om een mooi zelfportret te maken? Ga dan op zoek naar een plas water en leg je weerspiegeling vast! Je krijgt zeker goede resultaten op een zonnige dag.

Credits: renaishashin, zakuson, gnarlyleech & abcdefuck

Methode #83: Pak je schaduw
Als je te verlegen bent om jezelf in volle glorie vast te leggen, dan is dit misschien wel een goede tip voor je. Schiet een zelfportret van je schaduw!

Credits: boredbone, why-yu, mingkie, mapix & natalieerachel

Aarzel niet – probeer, experimenteer en je krijgt zeker geweldige resultaten!

written by zakuson on 2013-05-15 #gear #tutorials #tipster #portret #spiegel #schaduw #zelfportret #reflectie #technieken

More Interesting Articles