Reviews: de Lubitel 166+

Als je naar een camera wenslijstje van iemand kijkt, weten we zeker dat je de Lubitel 166+ in grote dikke letters erbij ziet staan! Waarom, vraag je je af? Lees dan eens deze lijst aan reviews.

Credits: sixsixty

PS. Al deze reviews zijn wel in het Engels geschreven!

Mijn analoge wensen …Lubitel Liefde! door sixsixty

Dit is een van Lomography’s camera’s met een hogere prijs, maar wanneer je er bewust van bent wat deze camera allemaal kan doen en op hoeveel formaten het kan schieten, is het dat helemaal waard.

Credits: lisamariesimpson

Lubitel 166+ in Galata door lisamariesimpson

De spiegel is splinterschoon, net als andere klassieken. Je bent gek op wat je ziet. Het gemak van focussen is de meest onderscheidende functie tussen de anderen.

Foto’s door adam_g2000

Vier jaar met de Lubitel 166+ door adam_g2000

Het kunnen focussen van dichtbij is een van de redenen waarom ik wou upgraden. […] Deze verbetering maakt een groot verschil, de camera is meer flexibel en zodra je hem gebruikt hebt, wil je niet meer terug.

Foto’s door weihsuan

Lubitel 166+: De camera die nauwkeurig twee formaten doet door weihsuan

Het volledig handmatige vermogen van de Lubitel 166+ geeft de fotograaf de controle om het diafragma en de sluitertijd voor de beste belichting in te stellen. Geen onderbelichte foto’s meer!

Foto’s door strange_ojisan en"yopanic":http://www.lomography.com/homes/yopanic

Wil je een meer uitgebreide blik op dit twin-reflex wonder? Check dan deze review-series door lomograaf yopanic.

Introductie van de Lubitel 166+ Series
Lubitel 166+ Series #01: Tech Specs – de Lens
Lubitel 166+ #02: Tech Specs – de Viewfinder
Lubitel 166+ #03: Tech Specs - 35mm Formaat
Lubitel 166+ Series #04: Tech Specs - Overige functies

Meer weten? Neem eens een kijkje bij de Online Shop!

geschreven door geegraphy op 2013-05-01 in #reviews #reviews-on-rewind-series #medium-format #lubitel-166 #review #lomography
translated by anna-lomo

Meer interessante artikelen

  • Hoe voorzie je de Diana Baby 110 van film?

    geschreven door chooolss op 2014-09-17 in #lifestyle
    Hoe voorzie je de Diana Baby 110 van film?

    Hij mag dan wel klein zijn, de Diana Baby kan zijn mannetje staan naast zijn grote zussen Diana F+ en Mini. Neem de tijd om deze video te bekijken waarin je ziet hoe je een 110 cartridge in deze zakformaat-camera kan steken.

  • Colorful Transformations: Deel 1

    geschreven door tomas_bates op 2014-10-17 in #nieuws
    Colorful Transformations: Deel 1

    Heerlijk toch als de hele wereld naar nieuwe perspectieven verschuift? Misschien is het op het moment dat je je realiseert dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant. Nou dames en heren, we zijn bijna klaar om een ​​nieuwe Lomographic verrassing te onthullen die deze magische invloed op je fotografische leven zal hebben!

  • Fijne familiekiekjes met de Petzval lens

    geschreven door golfpunkgirl op 2014-05-12 in #lifestyle
    Fijne familiekiekjes met de Petzval lens

    Niemand heeft ooit beweerd dat je een 'echte' fotograaf moet zijn om te mogen genieten van de Petzval lens, toch? De General Manager van Lomography UK laat ons zien hoe goed (en gemakkelijk!) deze lens is, zelfs voor amateurs. Lees gauw verder om uit te vinden waarom.

  • Shop Nieuws

    Een gratis Diana Mini

    Een gratis Diana Mini

    Je krijgt deze camera helemaal gratis wanneer je voor EUR 99,- aan 35mm film besteed in onze online shop. Deze actie is geldig t/m 26 maart dus wees er snel bij!

  • Een nieuw Lomography Mystery Product wordt morgen gelanceerd

    geschreven door shhquiet op 2015-04-29 in #gear #nieuws
    Een nieuw Lomography Mystery Product wordt morgen gelanceerd

    Voor het geval je onze recente aankondiging hebt gemist - we zullen ons nieuwe mystery product MORGEN onthullen. Voor onze tweede teaser hebben we 30 interessante analoge scènes uit de straten samengesteld. Jep, dat is de enige aanwijzing die we je kunnen geven! Kijk goed en misschien kun je wel een hint of twee vangen?

  • Top 5 manieren om fleurige shots te schieten

    geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-04-29 in #world #lifestyle
    Top 5 manieren om fleurige shots te schieten

    Van knop tot bloei; bloemen zijn een eeuwige inspiratiebron. Geen wonder dat ze de basis van vele schilderijen, designs en Lomographs zijn geweest!

  • Lomo'Instant + Splitzer: alles is mogelijk!

    geschreven door bgaluppo op 2015-04-29 in #gear
    Lomo'Instant + Splitzer: alles is mogelijk!

    De Splitzer is een kleine accessoire waarmee je allerlei gekke dingen met je Lomo'Instant camera kunt doen. Voor deze galerij hebben we geëxperimenteerd met het splitsen van gezichten en de resultaten zijn hilarisch!

  • Shop Nieuws

    35 mm verrassingspakket

    35 mm verrassingspakket

    Hou jij van een verrassing? Bestel dan nu ons 35mm verrassingspakket. We hebben speciaal verlopen en zeldzame film geselecteerd!

  • Terug op voorraad: de Fujifilm Instax Share Smartphone Printer SP-1

    geschreven door shhquiet op 2015-04-29 in #gear #nieuws
    Terug op voorraad: de Fujifilm Instax Share Smartphone Printer SP-1

    Het is tijd om een analoog tintje aan al je smartphone foto's toe te voegen! We hebben de Fujifilm Instax Share SP-1 weer op voorraad in onze shop; een draagbare en makkelijk te gebruiken printer waarmee je je mobiele foto's, evenals gescande analoge foto's, op magische wijze kan omzetten tot supercoole instant snapshots. Hij werkt uitstekend met Android en iOS tablets en telefoons - transfer de afbeeldingen naar het apparaat met behulp van de gratis Instax Share app en begin met printen!

  • 5 sexy dingen die je kan doen met de Lomo LC-A+

    geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-04-28 in #world #lifestyle
    5 sexy dingen die je kan doen met de Lomo LC-A+

    Laat je niet verraden door de no-nonsense body van Lomo LC-A+. Druk op de juiste knoppen en hij zal amoureuze bezienswaardigheden vastleggen —van flitsen van de huid tot verblindende zonsondergangen.

  • Het Museum of Modern Art adviseert de Lomography Petzval Lens

    geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-04-27 in #gear
    Het Museum of Modern Art adviseert de Lomography Petzval Lens

    Zie hier waarom de shop van het MoMA Lomography's top-of-the-line lens op voorraad heeft.

  • Shop Nieuws

    Het LC-A 120 beginnerspakket

    Het LC-A 120 beginnerspakket

    De Phoblographer Editor’s Choice Award Winnaar is er in een nieuw beginners-vriendelijk pakket! Ontvang de Lomo 120 films met 15% korting.

  • Tintype celebrities - zo ziet dat eruit!

    geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-04-15 in #world #lifestyle
    Tintype celebrities - zo ziet dat eruit!

    Victoria Will fotografeerde Kevin Bacon, Robert Redford, Ethan Hawke en Ewan McGregor in een moderne studio en ontwikkelde hun foto's met behulp van een proces dat dateert uit 1851.

  • Surf Fotografie door Alex Laurel

    geschreven door Julien Matabuena op 2015-04-16 in #people #lifestyle
    Surf Fotografie door Alex Laurel

    De Franse surf-fotograaf Alex Laurel gaf onlangs een interview met onafhankelijke en internationale publicatie voor de in Berlijn gevestigde Freunde von Freunden, waarin hij sprak over zijn jeugd, het verhuizen van Anglet naar Gabon om gemakkelijk toegang te hebben tot Frankrijk's beste surf gebieden, de beste surf bestemmingen ter wereld en zelfs over zijn reis naar IJsland en Kamchatka.

    1
  • De Lomo LC-A+ in Hong Kong

    geschreven door anna-lomo op 2015-04-08 in #world #locaties
    De Lomo LC-A+ in Hong Kong

    De Lomo LC-A + is je beste vriend voor al je reizen en avonturen. Hong Kong ligt aan de zuidelijke kust van China en staat bekend als een metropool waar de Oosterse en Westerse culturen elkaar ontmoeten. Laat de LC-A + je meenemen en voel de drukte van een van de meest dichtbevolkte steden ter wereld!