Gebruik de Smartphone Scanner voor Android met Photo Editor

2013-04-08

Toen de eerste Smartphone Film Scanner prototypes binnenkwamen op kantoor, konden we niet wachten om ze uit te proberen. Voordat we de LomoScanner App hadden, probeerden we een gratis Android applicatie, Photo Editor. In dit artikel kijken we hoe je Photo Editor kan gebruiken op je Android telefoon zodat je kan beginnen met het scannen van je foto’s met de Lomography Smartphone Film Scanner.

Voor deze handleiding, heb ik gebruik gemaakt van de foto’s van een van onze vrienden in Skateistan, in Afghanistan.

Photo Editor

Als je Photo Editor nog niet hebt geïnstalleerd kan je hem hier downloaden. De eerste foto in de gallerij is hoe het resultaat eruit komt te zien, daarna doorloop ik de stappen die je moet nemen.

1. Het resultaat
2. Zodra je telefoon op de Scanner ligt, gebruik de camerafunctie om een foto te maken met de scan.
3. Nu ga je de foto bijsnijden door gebruik te maken van de Free Crop tool.
4. Zodra de foto is bijgesneden, kies de functie Invert onder “Effect”.
5. Draai de foto, als het nodig is.
6. De Photo Editor App heeft een selectie met verschillende kleurcorrectie functies. Het verschilt per film, dus je zou ermee kunnen spelen totdat je de gewenste kleuren krijgt.

Dat was het! Hopelijk heeft de handleiding geholpen en als je feedback hebt, laat het ons weten!

geschreven door devoncaulfield op 2013-04-08 in #gear #tutorials #tipster #android-photo-editor-scanner-app
vertaald door driemaaldrie

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen