LC-A+ RL - RL staat voor Real Love!

Hij heeft hetzelfde leuke formaat en een licht gewicht. De geweldige functies en de super makkelijke focus zones doen het nog steeds. Én hij heeft de vintage uitstraling zoals de LC-A+, maar wel met de geweldige originele Russische lens.

Credits: qrro

De LC-A+ is de meest gewilde camera in de Lomo Shop, maar voor een klein beetje meer kun je je aankoop uitbreiden en een stukje dichterbij de originele LC-A komen. Waarmee alles is gestart en toch heb je alle nieuwe functies zoals de MX (Multiple Exposure) knop en de nieuwe ISO waarden (100-200-400-800-1600).

De Minitar 1, de kern van de LC-A+ RL, is een wijde 32mm lens met een grote opening van 2.8. Hierdoor krijg je scherpe foto’s in lage licht omstandigheden, meer contrast en het allerleukste zijn de intens zwarte hoeken.

Credits: qrro

Een van de leukste functies van de camera is de Multiple Exposure. Je hoeft alleen je ISO draaiknop op 200 te zetten wanneer je 100 ISO filmrol gebruikt. Maak een foto en gebruik de ‘MX’ schakelaar aan de onderkant van de camera en schiet nog een keer. Vergeet niet om de ISO draaiknop weer terug op 100 te zetten als je klaar bent.

Credits: qrro

Een ander pluspunt van de LC-A + RL is dat er verschillende accessoires zijn om mee te spelen – denk bijvoorbeeld aan de Splitzer, groothoek- of tunnelvisie lens die ook te gebruiken is als macro lens. En wat dacht je van onderwater fotograferen met de Krab behuizing?

Credits: qrro

Sommige aspecten van de LC-A+ RL zijn erg noemenswaardig. Zoals zijn formaat en zijn gewicht, hij is klein en licht waardoor je de camera echt overal mee naar toe kan nemen! De lichtmeter die ervoor zorgt dat de foto altijd goed belicht is maakt de LC-A+ RL een geweldige camera voor film swaps. Als laatste; de uitstraling van de camera laat jou opvallen in de menigte. De vintage look is absoluut geweldig en zorgt ervoor dat iedereen direct verliefd wordt.

Wordt ook verliefd en koop een van deze knapperds en vergeet niet hem overal mee naar toe te nemen, waar je ook naar toe gaat.

Credits: qrro

geschreven door qrro op 2013-05-17 in #gear #russian #35mm #review #camera #lens #original #lomography #lc-a-rl #premium #real-love
vertaald door driemaaldrie

Meer interessante artikelen