LomoScanner App nu verkrijgbaar in iTunes

1

Met trots kondigen we aan dat de LomoScanner App nu verkrijgbaar is voor de iPhone! De LomoScanner App is ontworpen voor gebruik met de Lomography Smartphone Film Scanner en geeft je de mogelijkheid om 35mm foto’s te scannen met je smartphone – inclusief de speciale formaten zoals panorama’s en LomoKino filmpjes!

De LomoScanner App in actie

Ga gauw naar de iTunes store om de gloednieuwe LomoScanner App gratis te downloaden – als je eigenaar bent van de Lomography Film Scanner en een iPhone. Met de LomoScanner App kan je vanaf nu:

• Alle soorten 35mm film scannen (inclusief color negative, slide, X-Pro, redscale en zwart-wit)
• 35mm panorama foto’s aan elkaar ‘plakken’
• Eenvoudig je LomoKino filmpjes scannen en bewerken
• Je foto’s delen met één druk op de knop!

Houd er rekening mee dat dit de eerste versie is van onze App. We wilden deze graag zo snel mogelijk lanceren zodat we jullie feedback kunnen checken over de functionaliteit. We zullen hard werken om de app te optimaliseren gebaseerd op jullie input. Dus, als je opmerkingen of suggesties hebt – geef ons dan een seintje via help@lomography.com.

Download de App in iTunes

Let op: Android gebruikers, maak je geen zorgen. De Android versie is ook in de maak en zal zo snel mogelijk verkrijgbaar zijn!

Foto door sixsixty gescanned met de Lomography Film Scanner

Bestel je eigen Lomography Film Scanner!

Heb je nog geen Lomography Film Scanner? In combinatie met de LomoScanner App is het een ultieme tool voor het snel en gemakkelijk scannen en delen van al je 35mm foto’s. Eenvoudig te gebruiken en zo licht als een veertje – je kunt het eigenlijk overal mee naar toe nemen. Blaas nieuw leven in je oude negatieven en deel nieuwe snel en makkelijk met al je vrienden.

Bestel de Lomography Film Scanner
Lees meer

geschreven door devoncaulfield op 2013-04-03 in #nieuws #lomoscanner-35mm-film-scanner-app-smartphone
vertaald door anna-lomo

Een comment

  1. jord
    jord ·

    Iemand ervaring met deze app? Als ik deze app gebruik met mijn iPhone 5 dan zijn de foto's van hele lage resolutie (374px x 322px). Op het moment dat ik een foto maak met de gewone foto app en deze invert dan is de resolutie een stuk hoger (2190px x 2023px). Alleen dit is weer meer gedoe, omdat ik de negatieven eerst weer moet gaan omzetten.

    Iemand een idee of oplossing hiervoor?

Meer interessante artikelen