Prachtige Belair foto's

Onze trouwe community members maken fantastische foto’s met hun Belair X 6-12 camera’s. Check de favoriete Belair snapshots van de redactie!

De lancering van de Lomography Belair X 6-12 camera’s is nog niet heel lang geleden – maar we hebben nu al een hele berg fantastische foto’s van onze community members! We hebben heel wat reviews en handige tipsters voorbij zien komen, en nu denken we dat het tijd is om een paar van onze favoriete Belair shots te laten zien:

Credits: ck_berlin, walasiteodito, primula, bloomchen, dida, ccwu, feelux, earlybird, megustastu, kleeblatt, moodification, blueskyandhardrock, onkel-m, dreamseller, hanshendley & pearlgirl77

Staat de Belair op je verlanglijstje? Onthoud dan dat het nooit te laat is om hem te bestellen in de Lomography Online Shop — grijp je kans en schiet waanzinnige foto’s op middenformaat!

De lomografen van deze winnende shots kunnen zichzelf een klopje op de rug geven – en we hopen dat je zo doorgaat!

Leer de mogelijkheden van de middenformaat film kennen en ontdek hoe je verbeelding realiteit kan worden – met de Belair X 6-12 maak je panorama, vierkante en rechthoekige foto’s van hoge kwaliteit – verander van lenzen waar en wanneer je maar wilt. En er is nog meer, veel meer. Bestel je Belair in onze Online Shop!

geschreven door plasticpopsicle op 2013-03-20 in #lifestyle #lomography #belair #analogue-lifestyle #gallery-post #belair-x-6-12 #editors-picks
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen

 • Nieuwkomer van de Week: Adam Van Fossen (@brittlemoon)

  2017-10-30 #people
  Nieuwkomer van de Week: Adam Van Fossen (@brittlemoon)

  Adam Van Fossen's passie voor filmfotografie begon 12 jaar geleden tijdens zijn fotografieles de middelbare school. Sindsdien is hij voortdurend bezig met het beoefenen van dit medium en het vastleggen van de wereld in droomachtige foto's. Hier deelt onze featured community nieuwkomer zijn gedachten over analoge foto's en enkele van zijn favoriete beelden.

 • Analoog de wereld rond: Finland

  2017-11-23 #places
  Analoog de wereld rond: Finland

  “Analoog de wereld rond” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag laat Sami Niemeläinen (@santtu98) het prachtige uitzicht op het "land van de duizend meren" in de winter zien.

 • Analoog de wereld rond: Denemarken, Noord-Zee

  2017-06-16 #places
  Analoog de wereld rond: Denemarken, Noord-Zee

  “Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag reizen we naar de schilderachtige straten en de schilderachtige kust van Denemarken met lomograaf @fotofreundin.

 • Shop Nieuws

  Lomography Fisheye Baby 110

  Lomography Fisheye Baby 110

  Duik in de wereld van 110 fotografie met de Fisheye Baby 110 Metaal! Ontdek de leuke mogelijkheden met deze schattige camera.

 • Caffenol Workshop: ontwikkel je eigen zwart-wit rol!

  geschreven door anna-lomo op 2017-09-06 in
  Caffenol Workshop: ontwikkel je eigen zwart-wit rol!

  Het is weer tijd voor onze favoriete workshop: een middag die draait om koffie en zwartwit-film! We hebben het over de Caffenol workshop. Op 26 november organiseren we een workshop bij het Hoxton hotel waarbij jij, na het volschieten van je filmrolletje met onze La Sardina camera, je eigen foto's gaat ontwikkelen in koffie! Dit wordt een geweldige middag die je niet wilt missen. Bestel je tickets hier!

 • Team Unicorn schiet LomoChrome Purple foto's met de Simple Use Camera

  geschreven door anna-lomo op 2017-08-21 in
  Team Unicorn schiet LomoChrome Purple foto's met de Simple Use Camera

  We zagen Marjolein en Roos van Team Unicorn en dachten meteen: die moeten eens een rolletje volschieten met de Simple Use Camera mét LomoChrome Purple rolletje - voor hysterisch paarse, roze en turquoise gekleurde foto's. Een perfecte match. Check hier de resultaten!

 • Lomography Benelux x Hoxton: After work Diana F+ workshop

  geschreven door anna-lomo op 2017-06-07 in
  Lomography Benelux x Hoxton: After work Diana F+ workshop

  Op 11 juli leren we jullie alles over onze Diana F+ camera, een middenformaat camera waarmee je 12 vierkante foto's op 120 film schiet. De ideale bezigheid na een dag hard werken op kantoor, toch? Bestel hier je tickets!

 • Shop Nieuws

  Blauw-wit met de Lomo'Instant San Sebastián

   Blauw-wit met de Lomo'Instant San Sebastián

  De Lomo’Instant San Sebastián is in prijs verlaagd! Deze camera staat garant voor creatieve snaps in een kleurrijke handomdraai. Bestel 'm voor €119,00 in de Online Shop!

 • Hoxton x Lomography: Diana F+ workshop in Amsterdam

  geschreven door anna-lomo op 2018-05-23 in
  Hoxton x Lomography: Diana F+ workshop in Amsterdam

  Zin in een creatieve middag? Doe zondag 9 juli mee aan onze Diana F+ workshop in het Hoxton te Amsterdam - koop hier je ticket!

 • LomoAmigo Dicky in Japan met de Simple Use Camera

  geschreven door anna-lomo op 2018-05-23 in
  LomoAmigo Dicky in Japan met de Simple Use Camera

  Dat de Lomo Simple Use Camera met een rolletje LomoChrome Purple heel goed van pas komt in Japan, bewijst onze nieuwe LomoAmigo Dicky!

 • Golden Hour tips voor Daguerreotype Achromat Art Lens fotografen

  2018-05-23
  Golden Hour tips voor Daguerreotype Achromat Art Lens fotografen

  Golden Hour is dat ongrijpbare venster van tijd na zonsopgang en voor zonsondergang, wanneer alles gloeit. Hier zijn enkele ideeën om te proberen met de nieuwe vergulde Daguerreotype Achromat Art Lens!

 • Shop Nieuws

  Scoor de deal van je dromen!

  Scoor de deal van je dromen!

  Scoor de deal van je dromen met de Lomography deals! Bestel instant camera's, cameratassen en nog meer toffe accessoires met maximaal 70% korting!

 • Color Chronicles: "Qing" deconstrueren

  2018-05-21 #culture
  Color Chronicles: "Qing" deconstrueren

  Kleuren betekenen voor alle lagen van de bevolking iets anders. De kleur Qing is een speciale kleur in China, een van de originele traditionele kleuren van het vasteland. Lomography probeert de betekenis te begrijpen van elke complexe kleur en wat dit betekent voor de meeste fotografen.

 • De kunst van de Supersampler

  2018-05-20
  De kunst van de Supersampler

  Het gaat allemaal om plezier hebben, zorgeloos zijn en genieten van spontaniteit. Welkom in de Supersampler-wereld!

 • Found in Translation: Alleen maar "Pretoogjes"

  2018-05-18 #culture
  Found in Translation: Alleen maar "Pretoogjes"

  De schoonheid van taal is de variantie van betekenissen die exclusief zijn voor een cultuur. Sommige dingen, gevoelens en omstandigheden houden meer gewicht en nuance in. Vandaag nemen we een kijkje in portretten die zijn geïnspireerd op pretoogjes.