Vier Film Fotografie Dag met ons mee!

2013-03-13

Hey, wij willen met je chillen. Hou een gaatje vrij op 12 april en neem al je vrienden mee! Vergeet niet je favoriete analoge camera’s mee te nemen en een goeie portie film, We gaan Film Fotografie Dag vieren!

Foto door: zoezo

What the hell is Film Fotografie Dag? Ja, het klinkt misschien een beetje gek voor een die-hard lomograaf – maar! – dit is de perfect mogelijkheid om een pauze te nemen van de digitale wereld, je netwerk te vergroten, toffe foto’s te schieten, en nieuwe tips & tricks te eren van andere filmfotografie fans – en dat allemaal op dezelfde dag. Op 12 april komen alle analoge lovers wereldwijd bij elkaar voor een feestje!

Wil je een update over meet-ups of wil je er zelf een organiseren? Ga dan naar deze link. Hier zie je een schema van de komende meet-ups in jouw buurt, en kun je er ook zelf een opzetten!

Ter inspiratie, hebben we dit document voor je gemaakt – om je te helpen bij je feestje!

geschreven door shhquiet op 2013-03-13 in #nieuws #meet-up #community #film-photography-day
vertaald door anna-lomo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen