Dit is de Lomography Analogue Day campagne

Log-off, unplug, en verbreek de verbinding. Doe wereldwijd mee aan leuke events, workshops en feestjes! Lees hier alle details.

Foto door: istionjr

Het is Wereld Film Fotografie Dag op 12 april 2013. Ben je bereid om jezelf los te koppelen van alle draden en golven van het digitale tijdperk? Laat je gadgets met rust: op deze dag zul JIJ in controle zijn. Probeer het eens – we garanderen je dat het enorm bevrijdend, leuk en onvoorspelbaar zal zijn!

Credits: adi_totp

Maak een dag per week jouw Analogue Day

Je hoeft het niet bij een dag te houden – we moedigen je aan om ten minste een dag in je week tot Analogue Day te bekronen. Zet je computers en smartphones uit en ervaar opnieuw de ECHTE wereld. Ga buiten spelletjes spelen, in plaats van op je game console: ontmoet vrienden en klets in het echt bij, niet via chat. Pas op voor grappige en oprechte gezichtsuitdrukkingen die het altijd goed doen op film – emoticons zijn niet zo authentiek he?

Stem op jouw Analogue Day

Lomografen wereldwijd: dit is je kans om het analoge leven te omarmen en te genieten van het avontuur dat het met zich mee brengt. Kies een dag in de week waarin jij een pauze neemt van het digitale – om geheel analoog die dag verder te gaan! Stem nu op jouw analoge dag; we zullen volgende week, op de dag die van jullie de meeste stemmen heeft gekregen, een groots en speciaal aanbod doen!

Stem hier op jouw Analogue Day

Credits: aexel

Leef analoog wedstrijd & uitdagingen

Doe mee aan onze Leef analoog wedstrijden om te demonstreren hoe mooi en leuk het analoge leven is. Doe je mee?

Lees hier meer

We geven ook gratis Analogue Day stickers weg bij al je Online Shop en Lomography Gallery Store aankopen, zolang de voorraad strekt.

Credits: gotoarizona

Data voor in je agenda

Om dit analoge feest te vieren hebben we wereldwijd 2 fantastische events georganiseerd – schrijf met ons geschiedenis!

De Lomography Foto Caterpillar
23 maart 2013

We zijn bij elke Lomography Gallery Store een huuuuge Photo Caterpillar aan het bouwen.

Check hier waar de Caterpillars komen!

Film Fotografie Dag
12 april 2013

Let’s meet up! We zullen wereldwijd Lomography Meet-Up Everywhere events organiseren. Wil je nieuwe vrienden maken? Mis deze dag dan niet.

Lees meer

Gaan naar de Analogue Day website

geschreven door shhquiet op 2013-03-13 in #nieuws #analogue #lomography #analogue-day #lomography-analogue-day
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen