Lomo Art: Maak een kunstwerk van je favoriete camera!

Geen Dalí, Picasso of Goya. Dit keer willen we een kunstwerk zien dat door jou gemaakt is! Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik je favoriete lomo-camera als muze. Lees snel verder en ontdek wat je te doen staat!

Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar de allermooiste kunstwerken van jullie favoriete Lomography camera! Jij kiest zelf je favoriete techniek, zolang die maar 100% analoog is: kleurpotloden, houtskool, stiften, waterverf, collage, olieverf, een balpen… Scan je kunstwerk in en stuur het op om deel te nemen aan deze competitie.

Bij deze wedstrijd krijgen we speciale hulp van de Braziliaanse illustrator Gabriel da Silva, een kunstenaar in hart en nieren die graag een camera in zijn werken verstopt. Meer info over Gabriel en zijn liefde voor lomografie vind je hier.

Geniale illustraties door Gabriel da Silva.

Gabriel zal voor ons de winnaars aanwijzen. De eerste plaats krijgt een La Sardina DIY toegestuurd, de runner-up strijkt tien piggies op, en de derde plaats vijf piggies. Alle winnaars krijgen ook een speciale vermelding op hun LomoHome.

Voorwaarden

  • De illustratie moet 100% analoog zijn, gebruik van digitale technieken is NIET toegestaan!
  • Vrije keuze van techniek.
  • Scan je je tekening in of maak een (digitale) foto, die je uploadt naar je LomoHome. Deelnemen doe je via de internationale lomography site. Hulp voor het insturen van je foto vind je hier.
  • Maximaal 10 foto’s per lomograaf.
  • Je kan de gebruikte techniek beschrijven in de commentaren.
  • Je hebt tijd tot 30 maart om je kunstwerken in te zenden!
  • Je stelt zelf de grenzen aan je creativiteit.

Stuur je illustraties in via de internationale site.

Wil je graag deelnemen, maar heb je nog geen LomoHome? Registreer je dan hier, en krijg meteen 10 piggies (gelijk aan 10€) om uit te geven in onze Online Shop.

Waar wacht je nog op? Laat die kleine Da Vinci in je los!

2013-03-04 #nieuws #competition #camera #kunst #lomo #tekenen
vertaald door sandravo

Meer interessante artikelen