Vers gevangen - De Fisheye One Nautic!

2013-02-21

Er zwemt heel veel vis in de zee…haal er één binnen waar je blij van wordt! Je kan kiezen tussen één van de klassiekers of de spiksplinternieuwe Fisheye One Nautic

Neem een duik in de wereld van kleurrijke beelden met een megagroothoek van 170 graden. Zwem snel naar de shop of Lomography Gallery Store, want we willen je graag voorstellen aan onze nieuwste Fisheye-telg – de Fisheye One Nautic!

Lekker funky zeeblauw, rood, wit en versierd met zeewaardige details is de Fisheye One Nautic een must voor elke Lomograaf met een kleine piraat in zich..arrrrr.

Online Shop of Vind een Gallery Store in de buurt

geschreven door shhquiet op 2013-02-21 in #nieuws #35mm #nl #fisheye #dutch #fisheye-one #nieuw #fisheye-one-nautic
vertaald door s0y

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen