Een wijde blik met de LC-A+ RL

De LC-A+ RL is een veelzijdige camera. Samen met de groothoeklens komt ie pas echt goed tot zijn recht. Je haalt meer uit de geweldige Russische lens en de al even geweldige groothoeklens.

Gewapend met Lomography X-Pro Slide 200 35mm en mijn LC-A+ RL met zijn groothoeklens erop ging ik naar de meest populaire toeristische attractie van Singapore: Gardens by the Bay.

Ik had veel geluk met het weer; het was erg zonnig (perfect!) en het was gelukkig niet erg druk.

Fotograferen met de LC-A+ RL was een eitje – de juiste afstand kiezen, kijken en knippen!

Met de groothoeklens op de camera is dat toch net een beetje anders. De zoeker van de groothoeklens maak je vast op de plek waar normaal gesproken de flitser zit, en je moet dus wennen aan hoe je je compositie moet maken. Dat gezegd hebbende: de zoeker is wel erg helder. Als je eenmaal weet hoe je je compositie ermee maakt, kun je zelfs weer terug naar de zoeker van de LC-A.

De groothoeklens heeft echt een enorm bereik en bijna alles wat je om je heen ziet pakt ie mee. Er zijn tijden waarop ik eigenlijk alleen maar schiet met de groothoeklens. Die komt soms niet van mijn LC-A+ af. Ik heb een tijdje overwogen om een LC-W te kopen, maar de LC-A+ is zo veelzijdig, met of zonder groothoeklens. Ik krijg veel bekijks als ik ermee over straat loop en de lens is perfect voor het maken van portretten.

Het kopen van mijn LC-A+ RL en de groothoeklens was echt een geweldige keuze. Ik heb er zoveel plezier van tijdens mijn dagelijkse foto-activiteiten. En hij doet het perfect naast mijn Fujifilm X-10, zowel in kwaliteit als in stijl.

geschreven door benster op 2013-02-25 in #gear #wide-angle #review #singapore #lc-a #lc-a-rl
vertaald door frau_inga

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen