Start Je Eigen Camera Museum voor $35,000

Als je last hebt van het Gear Acquisition Syndrome en een paar duizend dollar te besteden hebt, ben je misschien wel geïnteresseerd om een bod te plaatsen op deze gigantische collectie camera’s op eBay. Met meer dan 2.000 camera’s en bijhorende accessoires kan je in een mum van tijd je eigen camera museum opzetten!

Elke lomograaf heeft wel zijn eigen bescheiden camera-collectie, maar die verbleekt ongetwijfeld in vergelijking met deze enorme verzameling camera's verkocht op eBay door kka20101.

Volgens de verkoper is het zijn levenlange collectie van vintage camera’s die hij verzamelde over een periode van 50 jaar. Er zijn meer dan 1.000 camera’s van verschillende merken en film-formaten, met bijhorende lenzen en accessoires. Omwille van het grote aantal heeft de verkoper geen specifieke details opgegeven zoals model, conditie, of gebreken (indien aanwezig), maar hij geeft wel aan dat veel van de camera’s in werkende staat zijn en er goed uitzien. Foto’s van het lot tonen aan dat merken zoals Canon, Nikon, Rollei, Yashica, Ricoh, polaroids, Kodak, Fuji, Pentax, Petri, Pax, Mamiya, en meer vertegenwoordigd zijn.

Ben je verleid door al deze camera-overdaad? Nou, deze collectie kan van jou zijn voor de startprijs van $34.999. Of als je niet kan wachten en ze gewoon nu moet hebben, kan dat voor maar liefst $49.999! Vergeet niet om $1.000 toe te voegen voor de verzendkosten. Dat is een hoop geld, maar het zijn ook veel camera’s! Wij zijn vooral benieuwd waarom hij besloten heeft afscheid te nemen van zijn kostbare bezittingen, want het is zeker een schat die elke filmliefhebber doet kwijlen!

Wil je zelf ook een camera-collectie starten, maar dan zonder bankroet te gaan? Neem dan snel een kijkje in onze Online Shop en ontdek er alle Lomography camera’s, film en accessoires!

Overgenomen van PopPhoto en PetaPixel.

geschreven door denisesanjose op 2013-02-21 in #nieuws
vertaald door sandravo

Meer interessante artikelen