Maak kennis met de Belair X 6-12 Trailblazer Special Edition

Omdat we het idee hadden dat jullie wel weer toe waren aan een camera in een gloednieuw jasje zijn we hard aan het werk geweest om deze te ontwikkelen en zie hier het resultaat: een totaal nieuwe special edition van de Belair X 6-12 camera!

Met zijn klassieke outfit gemaakt van metaal en leer zal de Trailblazer je naar adem doen happen. Deze camera schiet verbazingwekkend scherpe middenformaat-fotos’s en je hoeft je geen zorgen te maken over de belichting vanwege de automatische lichtmeter. Je kan eindeloos experimenteren met behulp van de Bulb modus voor lange sluitertijden, de mogelijkheid om meervoudig te belichten en met de mogelijkheid om op drie verschillende formaten te schieten. Bestel de Trailblazer nu in onze Online Shop of bij een Lomography Gallery Store worldwide bij jou in de buurt.

De complete Belair ervaring

Kies uit een van de brijante bundels hier beneden. Elke bundel bevat de gloednieuwe Belair X 6-12 Trailblazer samen met een glazen Belairgon lens gemaakt door de legendarische Zenit fabriek in Rusland naar keuze.

Belair Launchfeestjes

Er zijn tijdens de Belair Launchfeestjes over de hele wereld een hoop hele toffe portretfoto’s gemaak. Kijk hieronder maar eens hoe onze Lomografen deze bijzondere launch nog net wat memorabeler hebben gemaakt!

Bekijk de foto's van de Belair Launch

geschreven door kazarareta op 2013-02-18 in #nieuws #limited-edition #nl #dutch #leer #nieuw #lancering #belair-x-6-12 #gelimiteerde-oplage
vertaald door s0y

Meer interessante artikelen