Van geel naar oranje

Na een tipster te hebben geschreven over hoe je het meeste haalt uit je X-Pro 200 film, realiseerde ik me dat één van mijn tips nog wat aanvulling nodig had. Let op, hier komen ze dan, mijn aanvullende tips om je foto’s oranje te krijgen met een gele flits!

Baby Bebop!

Iedereen kan dit prima zelf doen, want het is gewoon lekker makkelijk en simpel. Dit is het enige dat je hoeft te doen: je neemt je colorsplash flitser of Fritz the Blitz flitser of iedere andere flitser die je maar kan grijpen en plaatst er een gele filter op. Als je je gele flitser klaar hebt staan is je volgende stap je oude vertrouwde Lomography X-Pro 200 film in je camera te laden. Je kan voor meer tips voor deze film een kijkje nemen bij mijn vorige tipster: Hoe haal je het meeste uit je X-Pro 200 film. Natuurlijk is deze tipster bedoeld om uit te proberen met deze film, maar als je wilt experimenteren met een andere film, dan kan dat natuurlijk ook. Ik ben heel benieuwd naar jullie resultaten!
Dus als je al een camera hebt die geladen is met Lomography X-pro 200 film en je hebt er een gele flits bij, dan ben jij klaar om van wat geel wat oranje te maken!

Geel is oranje

Probeer het uit met deze korte en simpele tip en maak wat oranje van geel!

geschreven door adi_totp op 2013-03-23 in #gear #tutorials #film #tips #adi_totp #tipster #flash #lomography-x-pro-200 #korte-tipster
vertaald door ayse

Meer interessante artikelen