10 Piggies voor iedereen!

2013-02-13 1

We weten dat jullie niet konden wachten de spiksplinternieuwe Lomography Webshop uit te proberen. Als een vroege traktatie, hebben we IEDEREEN in de community de afgelopen dagen 10 Piggies (gelijk aan 10 EURO) gegeven. Deze speciale Piggies zijn geldig tot 17 februari: dus volg ons advies en gebruik ze voor je ze verliest!

Foto door: edithnine

We zouden je feedback betreft de nieuwe Online Shop heel erg waarderen. Dus zodra je alle Piggies hebt uitgegeven, vul dan alsjeblieft onze enquête in over jouw shopervaring bij Lomography- of als je een bug hebt gevonden: stuur ons dan een bug report via onze klantenservice!

Naast een fris nieuw uiterlijk, hebben we alles uit de kast gehaald om jou online winkelervaring makkelijker en leuker te maken. Ook hebben we een aantal spectaculaire aanbiedingen voor je klaar gezet – een perfect moment om je Piggies te gebruiken dus!

Besteed ze vandaag nog in de nieuwe Lomography Online Shop! Deze speciale Piggies zijn geldig tot 17 februari.

geschreven door shhquiet op 2013-02-13 in #nieuws #shop #piggies #piggy-points
vertaald door topher

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Een comment

  1. cidmo
    cidmo ·

    leuk! maar de rekken van de store zijn redelijk leeg :(

Meer interessante artikelen