Even hoi zeggen tegen onze Engelse Community Amigo Lukaaus

Luke Austin studeerde digitale kunst en werkt in een speelgoedwinkel. Zijn creativiteit en humor zie je terug in zijn foto’s (hij heeft een experiment bedacht waarmee je de Spinner met jongleren combineert, te vet voor woorden). Lees snel verder en maak kennis met ons eigen genie!

Gegevens
Naam: Luke Austin
LomoHome: Lukeaaus
Woonplaats: Brighton
Leeftijd: 25
Werk: Ik werk in een speelgoedwinkel.

Hoe lang begeef je je al in de wondere wereld van Lomography?
Zo’n zeven jaar. Tijdens mijn studie digitale kunst kocht ik mijn eerste Lomography camera; een Holga. Het was liefde op het eerste gezicht.

Waar bestaat je collectie uit?
Een Holga, Spinner 360, LCA+, Zenit 11, Eximus Wide & Slim en een Ricoh 300G.

In mijn eigen woorden….
Vlak nadat ik aan mijn studie digitale kunst aan de universiteit begon, raadde mijn broer me aan om Lomography eens beter te bestuderen. De camera-ontwerpen, foto’s en community zouden een goede inspiratiebron zijn. Ik nam een kijkje en was onder de indruk van de groene Holga. Ik kocht hem en begon met fotograferen. Mijn huisgenoten, universiteit, huis, vriendin, uitjes, reizen en avonturen; alles legde ik voortaan vast. Ik hield van de onvoorspelbaarheid en de spanning tijdens het wachten op de resultaten. Ik probeerde mijn camera overal mee naartoe te nemen. Zelfs op dagen waarop ik doelloos door mijn stad dwaalde, maar vooral tijdens vakanties en langere reizen. Door veel verschillende soorten films en camera’s te hebben kun je uiteindelijk het beste experimenteren. Meervoudig belichte foto’s en lichtschilderingen zorgen vooral voor unieke resultaten!

Op dit moment is de Spinner 360 mijn favoriet! De panorama’s, belichte sprockets en rare hoeken en krommingen zorgen voor een bijzondere weergave van de wereld. Geweldig. Ik spaar op dit moment voor een Motorizer zodat ik ook tijdens donkere avond nog goede panoramafoto’s van mijn vrienden en familie kan maken. Zodra ik wat beter kan jongleren heb ik een leuk experiment dat ik wil uitvoeren. Ik zou graag met lichtgevende ballen en speelgoed willen jongleren en dit wil ik dan vastleggen met de Spinner!

Ik raad je aan de volgende LomoHomes te bezoeken:
viltsu
danlev
idajokinen

Waar een standaard panorama camera eindigt, gaat de Spinner 360° nog een stapje verder. Leg letterlijk alles om je heen vast op één foto en sta versteld van het verbluffende resultaat. Ga gauw naar onze online shop en bestel je eigen Spinner 360°!

geschreven door littlemisslove op 2013-02-12 in #people #amigo #community #london #uk #netherlands #lc-a #nederland #dutch #holland #lomoamigo #spinner #nld #londen #lukeaaus
vertaald door marissa

Meer interessante artikelen