Dit is de LomoChrome Purple - een kleurenfilm met infrarood resultaten!

4

Klaar voor een nieuwe filmsensatie? Dan hebben we goed nieuws! Met trots presenteren we onze nieuwste Lomography film - de LomoChrome Purple. Het is een te gekke kleurenfilm waarmee je foto's maakt met infrarood effect. De voorraad is beperkt en de film wordt geleverd in zowel 35mm als 120 film. Bestel hem nu als pre-order en je krijgt hem in juli 2013!

Apetrots zijn we op onze nieuwste Lomography film – de LomoChrome Purple 400!

Ja, we weten wat je denkt. “Aerochrome wordt toch niet meer geproduceerd?” Klopt, maar zoals je kan zien krijg je met de LomoChrome Purple (35mm en 120) nagenoeg dezelfde resultaten als met de oorspronkelijke infrarood films. Het grote verschil – dit is een kleurennegatief film! Creëer infrarood effecten op een natuurlijke manier; zonder filters.

Pre-Order de LomoChrome Purple 35mm | Pre-Order de LomoChrome Purple 120

Zie hier het magische verschil. Allebei de foto’s zijn op dezelfde plek gemaakt. De één met een kleurenfilm en de andere met de nieuwe LomoChrome Purple.

De eerste pre-order voorraad is beperkt. Als je nu bestelt, krijg je hem gegarandeerd in juli 2013 en ben je één van de eerste lomografen ter wereld die een betaalbaar alternatief voor infrarood film heeft! Ook krijg je een speciale notitie als bewijs dat jij één van de eerste LomoChrome Purple fotografen bent. Onthoud goed – deze eerste rollen LomoChrome Purple zijn van unieke kwaliteit die niet te vergelijken is met de massaproductie die zal gaan volgen.

Jullie favoriet

U vraagt, wij draaien. Wat feedback van de community allemaal niet teweeg kan brengen. Lomography Purple is op verzoek van jullie ontwikkeld en komt in 35mm en 120 rollen. Na jaren is het eindelijk weer mogelijk om foto’s te schieten met een infrarood effect.

Op dit moment hebben we 4.000 rollen 120 en 3.500 rollen 35mm LomoChrome Purple film beschikbaar in de Lomography Online Shop. Deze rollen zijn alleen te bestellen in een voordeelbundel – heb je meteen een fijne voorraad films voor een goede prijs!

De eerste batch rollen worden geleverd in juli 2013. Dit komt omdat de pre-order bestellingen helpen de eerste productie te financieren. Daarnaast is de productie van de LomoChrome Purple iets ingewikkelder dan de gemiddelde emulsie. Geduld is een schone zaak, dus laat je in de tussentijd inspireren door deze voorbeeldfoto’s. Of de ouderwetse Aerochrome foto's uit ons archief.

Pre-Order de LomoChrome Purple 35mm | Pre-Order de LomoChrome Purple 120

Let op: Het plaatsen van een pre-order betekent direct betalen. Hiermee ondersteun je de eerste productiefase van misschien wel de meest uitdagende lomografische filmlancering ooit!

written by shhquiet on 2013-01-30 in #news #purple #120 #aerochrome #35mm #surreal #regular-contributors #infrared #lomochrome-purple #lomography-color-negative

4 Comments

 1. undiscovered
  undiscovered ·

  JOEHOE

 2. camielioo
  camielioo ·

  Yes, I'm in!! (:

 3. maaikel
  maaikel ·

  Besteld! Dit wordt een mooie zomer!

 4. jwlb
  jwlb ·

  Ziet er goed uit! Heb direct 5 stuks besteld! Can't wait!

More Interesting Articles

 • Dit is de gloednieuwe Lomochrome Turquoise Film!

  written by shhquiet on 2014-10-20 in #news
  Dit is de gloednieuwe Lomochrome Turquoise Film!

  We vinden het heel leuk om onze nieuwe film aan je te presenteren: de Lomography LomoChrome Turquoise XR 100-400! Deze emulsie wordt ontwikkeld in C-41 op zowel 35mm als 120 formaat. Beperkte voorraad van 5,000 pre-order rollen, dus handel snel! Geschatte levering in april 2015.

 • Lomo’Instant Sanremo Update – Pre-Order nu!

  written by tomas_bates on 2014-12-05 in #news
  Lomo’Instant Sanremo Update – Pre-Order nu!

  Heb je een oogje op de prachtige Lomo’Instant Sanremo Editie? Dit is het moment om je order te plaatsen! De huidige batch van pre-orders wordt op dit moment verzonden (de datum van levering is afhankelijk van je locatie) en nemen daarom nu pre-orders op voor de volgende batch, waarvan we schatten dat deze 12 december klaar voor verzending is. Deze volgende batch pre-order-camera's is de laatste voorraad die we hebben met levering voor de feestdagen en wordt geleverd op een wie het eerst komt, wie het eerst maalt basis; plaats dus nu je bestelling om teleurstellingen te voorkomen!

 • Printen op textiel met de kracht van licht: Lumi items nu verkrijgbaar bij Lomography

  written by tomas_bates on 2014-11-10 in #news
  Printen op textiel met de kracht van licht: Lumi items nu verkrijgbaar bij Lomography

  Met trots kondigen we aan dat de Lomography shop nu Lumi producten op voorraad heeft waarmee je je favoriete analoge foto's en allerlei andere fantastische dingen op textiel kunt printen met behulp van het licht! In dit artikel vertellen we je een beetje meer over Lumi en de manier waarop dit speciale drukproces werkt - check hier meer informatie!

 • Shop News

  Probeer ons LomoLAB!

  Probeer ons LomoLAB!

  Wat je ook wil laten ontwikkelen, ons LomoLAB doet het voor je! Stuur je rolletjes op en je ontvangt je scans per e-mail en je negatieven en prints per post!

 • Lomography presenteert met trots de eerste uitgave van LomoMag voor je iPad!

  written by jillytanrad on 2014-05-19 in #news
  Lomography presenteert met trots de eerste uitgave van LomoMag voor je iPad!

  Lomography is echt trots op dit nieuwe product: een app waarbij de beste Lomography-gerelateerde inhoud rechtstreeks naar je iPad wordt gestuurd in een handige interactieve, slide-en-swipe vorm.

  2
 • Dit is de gloednieuwe LC-A 120 - De meest compacte, magische en volledig automatische 120 camera ooit!

  written by shhquiet on 2014-09-08 in #news
  Dit is de gloednieuwe LC-A 120 - De meest compacte, magische en volledig automatische 120 camera ooit!

  Think faster, shoot faster! Dit is de nieuwe LC-A 120 Camera. Laad 'm met elke soort 120 film en ervaar de sensatie van middenformaat fotografie. Geniet van alle actie in elke vierkant shot met zijn fantastische 38mm f/4.5 groothoeklens (gelijkwaardig aan een 21mm lens bij een 35mm camera). Nu verkrijgbaar als pre-order: we hebben een zeer beperkte eerste batch van slechts 500 camera's!

 • Colorful Transformations: Deel 1

  written by tomas_bates on 2014-10-17 in #news
  Colorful Transformations: Deel 1

  Heerlijk toch als de hele wereld naar nieuwe perspectieven verschuift? Misschien is het op het moment dat je je realiseert dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant. Nou dames en heren, we zijn bijna klaar om een ​​nieuwe Lomographic verrassing te onthullen die deze magische invloed op je fotografische leven zal hebben!

 • Shop News

  Petzval Buddies

  Petzval Buddies

  De Petzval lens is ontworpen voor Canon of Nikon SLR mounts en je kunt kiezen uit een messing of zwarte editie. Schiet prachtig scherpe foto's met bokeh effect!

 • Dit is onze nieuwe Lomography Cine200 Tungsten Film!

  written by shhquiet on 2014-07-21 in #news
  Dit is onze nieuwe Lomography Cine200 Tungsten Film!

  We zijn erg blij een nieuwe Color Negative film te kunnen aankondigen die je standaard scenes transformeert tot extraordinaire beelden. Dit is de nieuwe Lomography Cine200 Tungsten Film - de perfecte film voor romantische, cinematische momenten. Er zijn slechts 4000 rollen verkrijgbaar, dus bestel vandaag nog!

 • Oostenrijks bureau Creative Director produceert zijn eerste Lomography X Zenit Petzval Art Lens video

  written by jillytanrad on 2014-04-11 in #news
  Oostenrijks bureau Creative Director produceert zijn eerste Lomography X Zenit Petzval Art Lens video

  De nieuwe Petzval lens is meer dan een messing schoonheid die je camera een opvallende look geeft. Ze levert bovenal hoogstaand beeldmateriaal af, zoals wordt bewezen door de vele fotografen en video-artiesten die deze knapperd inmiddels ontdekt hebben. Wij stellen je met plezier voor aan de Martin Lachmair van het Oostenrijkse bureau Creative Director. Kijk snel verder naar wat hij met onze lens voor elkaar krijgt!

 • Fotografisch kunstenaar Bobby Sham deelt zijn enthousiasme over de Lomography x Zenit Petzval lens

  written by jillytanrad on 2014-04-10 in #news
  Fotografisch kunstenaar Bobby Sham deelt zijn enthousiasme over de Lomography x Zenit Petzval lens

  Bobby Sham is meer dan een fotograaf. Hij is een kunstenaar met een voorliefde voor groot formaat fotografie en voor Petzval lenzen. Hij is ook kunstbeheerder en secretaris van de Hong Kong Photographic Culturele Vereniging, en één van de initiatiefnemers van het Hongkong Photo Festival. Onlangs gaf hij een interview aan onze collega's van Lomography Hong Kong waarin hij met enthousiasme vertelt over zijn ervaringen met onze Petzval lens. Kijk snel verder en geniet van Bobby's Petzval foto's, zowel op groot formaat met een oude lens, als met de nieuwe Lomography x Zenit Petzval Lens.

 • Shop News

  Een gratis Diana Mini

  Een gratis Diana Mini

  Je krijgt deze camera helemaal gratis wanneer je voor EUR 99,- aan 35mm film besteed in onze online shop. Deze actie is geldig t/m 26 maart dus wees er snel bij!

 • Wat te fotograferen met de Russar+ Lens

  written by jillytanrad on 2014-04-18 in #lifestyle
  Wat te fotograferen met de Russar+ Lens

  Als de moeder van alle moderne groothoeklenzen schiet de nieuwe Russar+ Lens scherpe groothoekfoto's vol karakter. De vaste en compacte ultragroothoek 20mm lens kan worden gebruikt om nagenoeg alles te fotograferen, en is te gebruiken met een verscheidenheid aan film en digitale camera's. Je kunt het volledige potentieel benutten door je onderwerpen vanuit een creatief perspectief vast te leggen!

 • Bereid je voor op een nieuwe Cine Film op maandag 13 oktober - meld je aan voor de lancering!

  written by tomas_bates on 2014-10-10 in #news
  Bereid je voor op een nieuwe Cine Film op maandag 13 oktober - meld je aan voor de lancering!

  Genoten van de Cine200 Tungsten Film? Of was je een van de ongelukkige die deze limited-edition emulsie net heeft gemist? We hebben goed nieuws: over een paar dagen lanceren we een Cine200 follow-up! Vorige keer was het snel uitverkocht dus willen we je de mogelijkheid geven je aan te melden voor de lancering zodat jij het direct te horen krijgt wanneer de film is gelanceerd.

 • De crew van Lomography Benelux - Anna

  written by anna-lomo on 2014-10-31 in #lifestyle
  De crew van Lomography Benelux - Anna

  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met een Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Community Manager Anna deed dat met de Diana Mini!