Een introductievideo van de Smartphone Film Scanner van Lomography's Productontwikkelingsteam

2013-01-29

We vroegen aan onze vriend Konstantin Schmölzer (die bij het Lomography Productontwikkelingsteam werkt in Wenen) om ons de Smartphone Film Scanner te showen, én te laten zien hoe het werkt. In deze korte video legt hij uit waarom we de scanner hebben ontwikkeld en wat de redenen zijn geweest waarom wij erin geloven dat dit een super accessoire is voor elke lomograaf. Neem een kijkje!

Voor alle info over de Smartphone Scanner, check onze Kickstarter pagina!

geschreven door tomas_bates op 2013-01-29 in #nieuws #videos #video #lomography #smartphone-film-scanner #film-scanner-gallery
vertaald door anna-lomo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen