Bezoek Wenen door het Smartphone Film Scanner project te steunen!

Ze zeggen wel eens “geef en je zult ontvangen”. Dus betuig je steun voor de Smartphone Film Scanner en krijg een once-in-a-lifetime kans om het Lomography HQ in Wenen, Oostenrijk en de geboorteplaats van Lomo in Moskou, Rusland te bezoeken! Ontmoet de mensen en ontdek waar alle analoge magie begint..

Dat heb je goed gelezen, bestelomograaf! We belonen je met een trip naar Lomoland (aka het Lomography HQ in Wenen, Oostenrijk) en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het Lomography Smartphone Film Scanner project op Kickstarter te steunen!

Credits: suizidekid, gocchin, onkel-m, jillpossible, grad, rar01 & cruesi

We nemen je 5 dagen mee op een Lomografisch avontuur rond Wenen die zeker de geschiedenis in gaat. We laten je het kantoor zien om de staff van Lomography te ontmoeten en je te verwennen met je analoge wensen!
We helpen je je eigen LomoWall te bouwen, geven je een eigen gecustomizde LC-A+ waar je zelf de leren bekleding van mag uitkiezen, we gaan bijzondere films scoren, de stad ontdekken, feesten en don’t think just shoot! Dat is nog eens een once-in-a-liftetime kans toch!

De kans op het Lomographic Society International HQ in Wenen, Oostenrijk te bezoeken is een exclusief en gelimiteerd aanbod die alleen verkrijgbaar is via Kickstarter, dus steun vandaag nog het Lomography Smartphone Film Scanner project!

geschreven door denisesanjose op 2013-01-29 in #nieuws #travel #vienna #austria #scanning #analogue-photography #lomography #analogue-cameras #lomography-hq #35mm-films #kickstarter #lomography-smartphone-film-scanner
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen