Ga op de ultieme Lomografische trip door het Smartphone Film Scanner project te steunen!

1

Ze zeggen wel eens “geef en je zult ontvangen”. Dus betuig je steun voor de Smartphone Film Scanner en krijg een once-in-a-lifetime kans om het Lomography HQ in Wenen, Oostenrijk en de geboorteplaats van Lomo in Moskou, Rusland te bezoeken! Ontmoet de mensen en ontdek waar alle analoge magie begint..

Foto’s door jeansman en Lomography

Geen twijfel mogelijk dat je nu nog niet van de awesome tripjes hebt gehoord die van jou kunnen zijn door het Lomography Smartphone Film Scanner project op Kickstarter te steunen. Door dit project te steunen, kun je op een exclusief Lomografisch avontuur naar het Lomography HQ in Wenen, Oostenrijk, plus het geboorteland van de Lomo LC-A+ in Moskou, Rusland! Hier zijn wat analoge activiteiten die je kunt verwachten zodra je in het vliegtuig zit!

Ontmoet de oprichters en staff van Lomography! Dit zijn de mensen die met coole en creatieve camera’s, films, accessoires en project ideeen zijn gekomen – alles voor jouw analoge plezier!
Zij zullen ook je expert rondleiders zijn tijdens je trip zodat je zeker weten een fantastisch en leerzame tijd hebt. Overdag zul je deelnemen in leuke Lomogragische activiteiten (zoals Weense marktjes afstruinen voor bijzondere film) en ’s nachts nemen ze je mee uit in de stad! Deel je passies, en wie weet wordt dat wel het nieuwe project op Kickstarter!

Credits: jeansman, ginnys & onlinekiwi

Wat wordt dit voor reis als je niet een eigen camera hebt om alles vast te leggen?
Geen zorgen, want je krijgt van ons een gloednieuwe LC-A+ zodat jij lekker kan gaan schieten – je mag zelfs je eigen leren bekleding voor de camera uitkiezen. De trip is nog maar nauwelijks begonnen, en je hebt al een compleet uniek souvenir. (Vergeet je nieuwe Lomography Smartphone Film Scanner niet!)

Door jouw vrijgevigheid en steun in deze analoge droom, zal je meedoen aan workshops en activiteiten die georganiseerd zijn tijdens het Lomography Wereld Congres! Jep, je hebt je eigen prive events waar we te gekke LomoWalls zullen maken (net zoals het eerste congres in Madrid in 1997), meedoen aan stad challenges (zoals tijdens het Wereld Congres in Londen in 2007, meedoen aan leuke workshops en discussies, en kennismaken met de kunstscene van pro’s en beginnende talenten (check de eerste grootschalige Lomography expositie in New York en Moskou in 1994)!

Een reis van 20 jaar == Lomography==, de ultieme Lomografische trip!

De kans om het Lomographic Society International HQ in Wenen, Oostenrijk te bezoeken is een exclusief en gelimiteerd aanbod die alleen verkrijgbaar is via Kickstarter, dus steun vandaag nog het Lomography Smartphone Film Scanner project!

Lomography Smartphone Film Scanner

Dit is ook leuk:

geschreven door denisesanjose op 2013-01-29 in #nieuws #vienna #35mm #austria #russia #scanning #analogue-photography #moscow #lomo #lomography #lomography-hq #kickstarter #smartphone-film-scanner
vertaald door anna-lomo

Een comment

  1. mrmaart
    mrmaart ·

    over droomreizen gesproken...

Meer interessante artikelen