Een trip naar LomoLand door het Smartphone Film Scanner project te steunen!

Ze zeggen wel eens “geef en je zult ontvangen”. Dus betuig je steun voor de Smartphone Film Scanner en krijg een once-in-a-lifetime kans om het Lomography HQ in Wenen, Oostenrijk te bezoeken! Ontmoet de mensen en ontdek waar alle analoge magie begint..

De Lomography HQ en wat ‘analoge elfjes’ die er werken!

De stad Wenen in Oostenrijk, divers in cultuur en lokale historie, staat bekend om zijn pittoreske setting door de film The Sound of Music uit 1965 – maar ook als ‘meest leefbare stad’ wat betreft de levenskwaliteit. Het is dus geen verrassing dat dit het thuis is van een van de grootste creatieve bewegingen, Lomography natuurlijk!

Credits: flyaway

Dit is de plek waar alle geniale analoge ideeën tot leven worden gebracht! Wat dacht je van camera ontwikkeling, test emulsies, accessoire design, product marketing en, uiteraard, foto’s schieten en zoveel meer!

Wil je echt weten wat er achter gesloten deuren gebeurd? Nu heb je de exclusieve kans om het Lomography HQ te bezoeken, en het enige wat je ervoor hoeft te doen is het Lomography Smartphone Film Scanner project op Kickstarter te steunen!

Even spieken bij Lomography HQ, gemaakt met de LomoKino – geschikt voor de Lomography Smartphone Film Scanner

We nemen je 5 dagen mee op een Lomografisch avontuur rond Wenen die zeker de geschiedenis in gaat. We laten je het kantoor zien om de staff van Lomography te ontmoeten en je te verwennen met je analoge wensen!

We helpen je je eigen LomoWall te bouwen, geven je een eigen gecustomizde LC-A+ waar je zelf de leren bekleding van mag uitkiezen, we gaan bijzondere films scoren, de stad ontdekken, feesten en don’t think just shoot! Dat is nog eens een once-in-a-liftetime kans toch!

Wat doet Neil Gaiman bij het Lomography HQ?

Communitylid @flyaway heeft een paar jaar geleden meegedaan aan de Shoot Your Prophecy wedstrijd en won een trip naar het Lomography HQ, en had een geweldige tijd! Zelfs bestseller auteur Neil Gaiman was laatst bij het HQ voor analoge business. Dus als je op reis gaat naar LomoLand, zul je in exact dezelfde ruimte zijn waar creatieve genieën hebben gebrainstormd! En wat nog het allerleukste is, deze camera sketches, film fantasieën en fotografie projecten komen tot leven – dankzij jullie!

Lomography Smartphone Film Scanner

De kans op het Lomographic Society International HQ in Wenen, Oostenrijk te bezoeken is een exclusief en gelimiteerd aanbod die alleen verkrijgbaar is via Kickstarter, dus steun vandaag nog het Lomography Smartphone Film Scanner project!

geschreven door denisesanjose op 2013-01-29 in #nieuws #videos #travel #vienna #austria #scanning #analogue-photography #lomography #analogue-cameras #lomography-hq #wenen #35mm-films #kickstarter #oostenrijk #lomography-smartphone-film-scanner
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen