Nieuwe scans gemaakt met de Smartphone Film Scanner!

2013-01-25

Wij willen nog een keer iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan de totstandkoming van ons Film Scanner Project. Zo tof! Heb je het project nog niet gebackt? Go for it en scoor ook exclusieve prijzen. Intussen willen we je graag een paar nieuwe voorbeeldscans laten zien. Enjoy!

Prints je Scans

De Scans die je met de Lomography Smartphone Film Scanner maakt, zijn kwalitatief goed genoeg om te gebruiken voor afdrukken. Breng die oude negatieven weer tot leven en druk ze uiteindelijk af om ze weer analoog aan iedereen te laten zien!

Druk je Lomography Film Scanner Scans af en deel ze analoog met iedeeren!

Hoe werkt de scanner precies?

De basis van de Lomography Film Scanner is gemaakt van een serie uitschuifbare componenten, zoals je op de foto kan zien. Het mooie hiervan is dat je zelf kan bepalen hoe je de scan met je smartphone maakt. Hierdoor heb je volledige controle over de scans van je negatieven en zelf de perfecte resolutie en focus kan bepalen.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar onze speciale Kickstarter pagina.

geschreven door devoncaulfield op 2013-01-25 in #nieuws #35mm-scanner #filmscanner #smartphone-scanner #scans-scanner-scanning-lomography-smartphone-film-scanner-kickstarter-35mm
vertaald door mrmaart

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen