Dit is de nieuwe Lomography Peacock X-Pro 110 Film

2013-01-22

Jarenlang was hij uit productie, maar vanaf vandaag kan je eindelijk weer genieten van de levendige effecten van cross-processed diafilm op 110 formaat!

Als je deze film cross-process ontwikkelt geeft de nieuwe Lomography Peacock X-Pro 110 geweldige smaragdgroene tinten en briljante pauwblauwe kleuren. Als je de diafilm normaal verwerkt krijg je de levendige, kristalheldere kleuren van echte dia’s. Je Baby 110 Camera's zullen er blij mee zijn!

Bestel de film online | Zoek een Gallery Store

Ontdek de wereld van 110

Lomography heeft nu een brede collectie van verschillende 110 films op voorraad. Van zwart/wit tot Redscale met kleurenfilm er tussen in. Met al deze ‘pocket’ emulsies is er niets meer wat je tegenhoudt om je 110 cameraatje helemaal gelukkig te maken!

Heb je nog geen Lomography 110 Baby camera? Waar wacht je nog op! Ze zien er niet alleen geweldig, leuk en schattig uit, ze schieten ook echt te gekke foto’s!

Bestel een 110 camera

geschreven door shhquiet op 2013-01-22 in #nieuws #film #slide-film #110 #xpro #cross-processing #lomography-peacock-110
vertaald door wesco

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen