Een introductievideo over de Belair X 6-12 Belairgon lenzen

Snak jij ook naar meer informatie over de gloednieuwe Belairgon lenzen van de Belair X 6-12? Nou, heb jij even geluk! Konstantin Schmölzer, één van onze toffe collega’s op de afdeling Product Development in Wenen, legt in deze video uit wat er zo speciaal en spannend is aan de nieuwe glazen lenzen uit Rusland.

Wil je meer weten over deze twee nieuwe lenzen, check dan de extra pagina op de Belair X 6-12 Microsite. We hebben op dit moment nog een gelimiteerd aantal exemplaren van deze stoere jongens op voorraad en die zijn met 20% pre-order korting in de Online Shop te bestellen. Leverdatum? April 2013. Gegarandeerd in de meeste landen*.

Let op: De voorbeeldlenzen in de video zijn demo’s en dus nog niet 100% af. Kleine finetuning zal nog gedaan worden voordat ze officieel worden gelanceerd. Maar we konden het niet laten om alvast een klein voorproefje te geven. Zo spannend zijn ze!

  • Helaas kunnen we de leveringsgarantie niet beloven aan klanten in de landen China, Rusland, Turkije en Brazilië.

geschreven door tomas_bates op 2013-01-18 in #nieuws #videos #zenit #introductie #belair-x-6-12 #russian-lenses #belairgon
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen