Vier de liefde op z'n analoogs

2013-01-16

Het hoeft helemaal geen Valentijnsdag te zijn om de liefde wat aandacht te geven, dat weet jij ook. Wij zijn door ons fotoarchief gaan bladeren en ontdekten een berg aan foto’s met de tag ‘love’. Benieuwd? Dit is hoe wij de liefde vieren!

Credits: sumlom, gotoarizona, elena506, atria007, icuresick, satomi, life_on_mars, bxlomo, boredbone, mikeydavies, jeansman, isabel_mebarak, warning, jeabzz, kylethefrench, qrro, anafaro, natalieerachel, sara81, anarchy, jillpossible, earlybird, hanibale & adi_totp

En daar doen we nog twee extra redenen bovenop – de Diana F+ en de Diana Mini Love Letters Edition camera’s. Zijn ze niet onweerstaanbaar?

geschreven door shhquiet op 2013-01-16 in #nieuws #120 #35mm #love #valentine-s-day #medium-format #half-frame #diana-f-love-letters #valentine-s-edition-cameras #diana-mini-love-letters
vertaald door mrmaart

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen