Maak je borst maar nat, want het is bijna Valentijnsdag!

Ga je op pad vandaag? Pas dan op voor de plakkende stelletjes die om je heen elkaar extra lief aan het vinden zijn, want ja het is bijna Valentijnsdag! En omdat wij van jou houden hebben we een serie foto’s gemaakt met als inspiratie ‘love’. Om er lekker in te komen alvast.

Credits: sandkorn, mephisto19, shoujoai, moodification, eva_eva, reinertlee, erikagrendel, ccwu, weidong, analogmonolog, fayeusokoi, qrro, djramsay, jeabzz, gotoarizona, yokekei, fivedayforecast, pattyequalsawesome, atria007, werriston, dbyremus15, boredbone, emilios, adi_totp & modern_nmt

Als je deze foto’s ziet krijg je bijna zin om lekker romantisch te doen, of niet? Pak dan maar gauw een camera en schiet die liefde van je leven maar eens fijn op de foto!

Wil je echt iets bijzonders doen met Valentijnsdag? Trakteer je liefje dan op één van Lomography’s nieuwe valentijnscamera’s – de Diana F+ en de Diana Mini Love Letters Edition camera’s (want bloemen en chocolade is zo voorspelbaar).

geschreven door shhquiet op 2013-01-16 in #nieuws #medium-format #120 #35mm #love #valentine-s-day #half-frame #diana-mini #valentijnsdag #diana-f-valentine-edition #diana-f-love-letters
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen