Dit is de nieuwe Lomography Smartphone Film Scanner

Apetrots zijn we op onze nieuwste lomografische uitvinding – dit is Lomography Smartphone Film Scanner. Zet je smartphone op deze gadget en scan gemakkelijk je ontwikkelde 35mm films. Exclusief verkrijgbaar via Kickstarter en de eerste batch wordt naar verwachting geleverd in maart 2013.

Instant Scanning, Instant Sharing
De scanner is zo ontworpen dat de film door een perfecte lichtbundel van binnenuit wordt belicht. Het scannen van een film is hiermee net zo makkelijk als het maken van een foto. De scans zijn perfect voor het archiveren, delen en printen van je analoge foto’s.

Voor iPhone & Android
De Smartphone Film Scanner is te gebruiken met alle iPhone modellen en verschillende Android toestellen*. Hij werkt met behulp van een eigen App. Met deze App kan je negatieven omvormen tot positieven, panorama foto’s aan elkaar stitchen (Horizon en Spinner 360° cameras foto’s bijvoorbeeld) en zelfs geanimeerde 35mm films maken die je geschoten hebt met de LomoKino.

Klein maar fijn
Door zijn compacte vorm is de Smartphone Film Scanner gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Dit in vergelijking tot de lompe en grote negatievenscanners die we allemaal kennen, De Smartphone Film Scanner past in iedere tas waardoor je overal en altijd je films kan scannen. Ook als je onderweg bent in de trein bijvoorbeeld!

Te gebruiken met alle 35mm films
Met de Smartphone Film Scanner kan je alle soorten 35mm film scannen. Kleurenfilms, diafilms en zwart-wit – het kan allemaal.

De Smartphone Film Scanner is exclusief verkrijgbaar via Kickstarter. Spread the word onder je vrienden en help ons met het realiseren van dit waanzinnige project. Iedere share van jullie wordt gewaardeerd en dan zorgen wij ervoor dat de Smartphone Film Scanners uiterlijk in maart 2013 wordt geleverd.

*Let op: We hebben de scanner niet met Android telefoons getest, maar zijn er zeker van dat hij te gebruiken is met alle toestellen die een camera aan de achterzijde hebben.

geschreven door shhquiet op 2013-01-14 in #nieuws #35mm #scanner #smartphone #lomography-smartphone-film-scanner
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen