Onze Belair Ambassadeur pakt haar Belair X 6-12 uit!

Onze Singapore Belair Ambassadeur haar Belair X 6-12 uit en maakte daar een video van! Terwijl wij met z’n allen vol spanning wachten op onze bestelde Belairs, kunnen we alvast kwijlen bij de gedachte aan die nieuwe camera.

Toen abigail0605 terug kwam van vakantie en haar Belair X 6-12 zag liggen, was ze zo enthousiast dat ze Lomography meteen mailde.

✘ Youtube: http://youtube.com/watch?v=-nUnKD2G1XE

“Ik zag dat nog niemand een filmpje had gemaakt van het uitpakken van z’n nieuwe speeltje. Dat ging ik dus wel doen! Ik denk dat het een leuke manier is om de Belair te promoten bij al die mensen die niet kunnen wachten tot hun camera er eindelijk is!”

In haar video laat ze de twee verwisselbare 90mm en 58mm lenzen zien, net als de 3 Bayonet Type verwisselbare lensvattingen!

En dat is het!

Terwijl je vol spanning op je nieuwe Belair wacht, kun je hier kijken naar meer foto’s van onze wereldambassadeurs en lomografen.

Afbeeldingen via reziser, ndroo

Je kunt je eigen exemplaar van de Belair X 6-12 Edition bemachtigen met 15% korting zolang onze voorverkoopaanbieding nog geldt. 7 januari is de laatste dag!

geschreven door soundfoodaround op 2012-12-17 in #nieuws #video #belair #belair-x-6-12 #ambassadeur #uitpakken
vertaald door frau_inga

Meer interessante artikelen