Foto + stukje tule = een persoonlijke kaart met een stukje liefde

Ik denk dat opgroeien in een klein huis vol met enveloppen en foto’s je creativiteit ook laat groeien! Dus hier mijn tweede tipster over hoe je een foto kan versieren, zodat je die als origineel cadeautje kan geven, of kan versturen als verjaardagskaart.

Het duurt niet lang om deze tipster uit te leggen, maar als je net zoals ik niet zo goed bent in knutselen kan het dat je er wel ietsje langer mee bezig bent dan mijn andere projectje waarbij ik zwart-wit foto's had geschilderd .

Deze foto wil ik versieren om als kaart naar mijn vriend te sturen. Ik vind deze foto geweldig, maar ik wil hem nog net iets extra’s geven, dus… laten we aan de slag gaan!

Wat heb je nodig?
1- Een leuke foto
2- Naald en draad
3- Tule of een ander stofje wat je makkelijk kan naaien

Okee, wat doe je dan?
Begin met de lijn markeren waar je wilt gaan naaien. Fotopapier is vaak wat harder en steviger, dus het is makkelijk de gaatjes alvast te prikken.

Als je van tevoren met een potlood stipjes zet wordt jouw lijn waarschijnlijk rechter dan die van mij :)

Als je dat hebt gedaan pak je je naald en draad en de stof die je gaat gebruiken als omlijsting en begin je met naaien.

Dit was mijn resultaat:

Je kan aan de achterkant een stuk karton plakken en daar iets opschrijven, zoals een boodschap (in mijn geval felicitaties voor mijn vriend met zijn verjaardag) of wat je maar wilt.

Dat was het, ik hoop dat je het leuk vond!

geschreven door sommer op 2012-12-19 in #gear #tutorials #diy #post #tipster #netherlands #nederland #dutch #holland #foto #postal #decoracion #trucos-rapidos #nld #decoratie #ansichtkaart #knutselen #coser #kaart #decorar #tule #tul #zoe-het-zelf #postkaart
vertaald door pinkpix

Meer interessante artikelen