Het papieren zakkenproject van goonies

Ongeveer een jaar geleden zat ik voor de zoveelste keer ‘Amélie’ te kijken en kreeg ik opeens een idee. “Zou het niet leuk zijn zo over de wereld te kunnen reizen zoals die kabouter?”. Maar dan liever wel op een wat comfortabelere, en vooral budgetvriendelijke, manier.

Met hulp van abl begon dit lomoproject. Misschien wel het raarste project dat ik heb gedaan. Ik noemde het: “everybody hates Goonies”, maar uiteindelijk werd het gewoon “The Goonies mask”. Voor dit project heb ik mijn gezicht laten drukken op papieren zakken.

Credits: goonies

Vervolgens heb ik al mijn lomovrienden opgetrommeld om me te helpen met dit gekke project. Ik vroeg iedereen of ik hen ‘mijn gezicht’ mocht opsturen, zodat ze er foto’s mee konden maken. Dat was mijn manier om de wereld over te reizen, net zoals de kabouter in de film ‘Amélie’, maar dan terwijl ik lekker thuis op de bank zat.

Veel van mijn lomovrienden vonden het superleuk om me te helpen. Alleen in het begin duurde het wel even om op gang te komen. Het bleek nogal moeilijk te zijn om de juiste maat papieren zakken te vinden. Het duurde dus een tijdje voordat ik echt kon beginnen met de zakken met mijn gezicht versturen.
Ik gaf niet op, en met de hulp van zorzyo die mijn gezicht op de zakken drukte (en nog steeds drukt), ging het project dan eindelijk van start.

Daarna heb ik de hulp van al mijn lomovrienden weer ingeroepen om de foto’s van mijn gezicht over de hele wereld te verzamelen.

Bandung (Indonesië)
Milaan (Italië)
Palermo (Italië)
Brescia (Italië)
Rome (Italië)
Bari (Italië)
California (U.S.A.)
Cali (Colombia)
Madrid (Spanje)

Dus lieve vrienden, als je me wilt helpen met dit project, stuur ik je met liefde mijn gezicht toe.

geschreven door goonies op 2012-12-19 in #lifestyle #travel #project #mask #netherlands #nederland #dutch #holland #goonies #nld
vertaald door pinkpix

Meer interessante artikelen