Nieuwe glazen Belair X 6-12 lenzen uit Rusland met 20% pre-order korting

3

Maak je borst maar nat voor haarscherpe foto’s vol details en waanzinnige scherptedieptes – dit zijn de gloednieuwe 90mm en 114mm glazen Belair X 6-12 lenzen uit Rusland.

Deze foto is geschoten met de Belair X 6-12 114mm lens.

Toen we de Belair X 6-12 een maand geleden lanceerde, hebben we jullie iets over nieuwe lenzen beloofd. Beloftes moet je altijd nakomen, dus voila! Dit zijn de 90mm en 114mm glazen Zenit lenzen voor de Belair, en daar zijn we apetrots op!

Deze nieuwe lenzen hebben een gelimiteerde oplage en zijn vanaf vandaag met 20% pre-order korting te bestellen in de Lomography Online Shop. Dit is een unieke kans om één van de eerste lomografen met een glazen Belair lens te worden! Check de technische details van de lenzen hier beneden en ontdek meer informatie op de vernieuwde Belair X 6-12 Microsite!

Pre-Order de 90mm Lens
Pre-Order de 114mm Lens

Deze foto’s zijn gemaakt met de Belair X 6-12 90mm lens.

Bestel een Belair X 6-12 camera als pre-order

Onze speciale pre-order korting van 15% loopt nog heel even. Zowel de Jetsetter als de City Slicker, kan al in januari 2013 bij jou thuis geleverd worden. Met de glazen Russische lenzen is de Belair de allerbeste middenformaat camera in zijn reeks – bestel daarom nu de combo!

Kies je favoriete Belair X 6-12 Camera

Voorwaarden:
* Helaas kunnen we de levering van de glazen lenzen in februari 2013 niet garanderen in de landen: Brazilië, Rusland, China en Turkije.
* Het plaatsen van een pre-order betekent direct betalen.

geschreven door tomas_bates op 2012-12-12 in #nieuws #russian #lens #glass #lenses #belair #pre-order #korting #belair-x-6-12
vertaald door mrmaart

3 Comments

 1. marije
  marije ·

  Oeh, nice! Wel een aanslag op de piggybank... :)

 2. mrmaart
  mrmaart ·

  ga je nou ineens zuinig doen mrs piggy miljonair? :)

 3. marije
  marije ·

  :P

Meer interessante artikelen