De La Sardina camera - een experimentele groothoek camera

De La Sardina past bij iedereen. Ben je een avontuurlijk en reislustig persoon? Pak dan de Sardina Copernicus. Of misschien toch meer een rustig en sexy? Check dan de La Sardina Eight Ball. Kies je favoriet want het tijd voor een zeewaardig avontuurtje!

De La Sardina vind ik één van de beste camera’s voor beginners. Maar onderschat deze camera niet. Met de La Sardina kan je groothoek foto’s maken, hij heeft een bulb modus en je kan er zelfs de dubbele belichtingen mee maken. Met slechts 2 focusstanden is de La Sardina perfect om snel veel foto’s te maken. Tevens is de camera te gebruiken voor alle omstandigheden: dag en nacht. Voor ver weg fotograferen of dichtbij. Binnen of buiten. Kleur of zwart-wit. Negatief of dia.

Ik ben dol op close-up foto’s met La Sardina, vanwege de groothoek lens.

Credits: bebopbebop

Meestal fotografeer ik objecten van ver af.

Credits: bebopbebop

Probeer ook de Bulb-modus te gebruiken.

Credits: bebopbebop

Aarzel vooral niet om de dubbele belichtingen te proberen.

Credits: bebopbebop

Tot slot, de flitser van La Sardina. Fritz The Blitz flitser is ontzettend sterk, en kan maar liefst met 4 verschillende kleurenfilters gematcht worden!

Credits: bebopbebop

Probeer het nu zelf!

Credits: bebopbebop

geschreven door bebopbebop op 2012-12-08 in #gear #review #lasardina-la-sardina-wide-experiment-review-angle-easy-fritz-the-blitz-quick-shot
vertaald door wkreukniet

Meer interessante artikelen