Alleen vandaag: 10% korting op alle La Sardina camera's

2012-12-23

In 2011 kwam de La Sardina uit, maar 2012 was het jaar waarin ze uitgroeide tot een waar fenomeen! Met meer jasjes dan de gemiddelde fashionista is de La Sardina een favoriet van velen geworden. En vandaag kun je met 10% korting een La Sardina scoren!

Hij ziet er uit als een sardineblikje, maar de La Sardina wordt waarschijnlijk je favoriete camera! Deze veelzijdige groothoeklens is makkelijk in gebruik, robuust en enorm leuk om te zien!

Vandaag kun je de La Sardina kopen met een lekkere volvette korting van 10%! Gebruik in de online shop de code SARDINA10 en je korting wordt voor je verrekend. In de Lomography Gallery Stores kun je deze korting bemachtigen door aan de kassa een sardientje na te doen.

Voorwaarden:
Helaas is deze actie niet geldig in Brazilië

Hij lijkt misschien op een simpel sardineblikje, maar de La Sardina barst van de geweldige functies! Hij schiet standaard 35mm film, heeft een fantastische groothoeklens en met zijn terugspoelknop kan je op elk moment zoveel frames als je wilt terug draaien. Kies je favoriet uit ons assortiment van plastic en metalen modellen en duik in een oceaan van analoge mogelijkheden met La Sardina!

geschreven door kazarareta op 2012-12-23 in #nieuws #35mm #cameras #xmas #advent #la-sardina #35mm-films
vertaald door pretletterp

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen