Alleen vandaag: 10% korting op alle camera's!

2012-12-20

Oh denneboooooom Oh dennebooooooom, wat is die korting wonderschoon!

Alleen vandaag kun je 10% korting grijpen op alle camera’s in de winkel! Yup, alle camera’s! Gebruik je de code CAMERAS10 bij het afrekenen dan knabbelen wij een stukje van de prijs af. Alsof het een heerlijke kerststol is!

Zoek je een cadeau voor je oom? Een Spinner 360° zorgt altijd voor een verrassende blik in iemands ogen! En heb je ook nog niets voor je beste vriendin? Verruim haar blik met de LC-Wide! Heb je al kroost wat rond schuifelt onder de boom? Dan is het misschien leuk om ze aan de analoge verslaving te helpen met een schattige 110 camera!

Op je slee, en afdalen voor die 10% korting in de online shop!
Wil je eerst door de pro’s in de Lomography Gallery Stores voorgelicht worden, dan kun je uiteraard ook daar deze korting scoren!

Voorwaarden:
Helaas is deze actie niet geldig in Brazilië

geschreven door kazarareta op 2012-12-20 in #nieuws #offer #analogue-photography #advent-calendar #analogue-cameras #35mm-cameras #xmas2012
vertaald door pretletterp

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen