Alleen vandaag: 10% korting op je volgende bestelling!

2012-12-18

Het houdt ook maar niet op bij ons he? We blijven dingen weggeven! En met de actie van vandaag zit je er ook na de feestdagen warmpjes bij! Koop nu iets in de online shop en je krijgt met de code CASHBACK18 een code voor 10% korting op je volgende bestelling!

Kleine cadeautjes voor onder de boom en ook nog eens 10% korting op je volgende bestelling? Dat noemen we bij Lomography een WIN / WIN situatie!
Het is super simpel; laadt je winkelwagen vol met alles wat je hartje begeert. Kies voor een camera, films, accessoires of fashion items en gebruik de code CASHBACK18. Wij sturen je dan een code per email waarmee je tot eind januari 2013 10% korting krijgt op je eerstvolgende bestelling!

Alleen vandaag geldig, dus op een drafje richting die online shop of op je slee naar een van onze Lomography Gallery Stores bij jou in de buurt!

Voorwaarden:
Helaas is deze aanbieding niet geldig in Brazilië.

geschreven door shhquiet op 2012-12-18 in #nieuws #holiday #code #coupon #voucher #cashback #korting #advent2013
vertaald door pretletterp

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen