Alleen vandaag: 100 LOMO LC-A+ Camera's met 20% korting!

Al die verplichte nummertjes rond de feestdagen, daar heb je vast al genoeg stress van! Daarom willen wij je helpen met relaxen! En wat is nou beter dan een camera die zelf zijn belichting regelt? Met de Lomo LC-A+ is belichten een fluitje van een cent, en jij kan een van de 100 gelukkigen zijn die zijn LC-A+ met maar liefst 20% korting kan bemachtigen!

Met de mega-exclusieve code LCASUPERDEAL bespaar je 20% op je LC-A+! En niet alleen op de authentieke versie! Deze aanbieding geldt ook voor de Lomo LC-A+ met Russian Lens, de LC-A+ Silver Lake en alle andere gelimiteerde versies!
Vier je naast de feestdagen ook graag met ons mee dat we 20 jaar bestaan? Score dan de LC-A+ 20th Anniversary Edition!

Onthaasten kan beginnen, maar voor je daar mee aan de slag gaat hop hop hop, richting de online shop. Alleen de eerste 100 online kopers krijgen deze discount!

Voorwaarden:
Helaas is deze aanbieding niet geldig in Brazilië.

Onze geliefde compactcamera waar je de meest waanzinnige lomo-shots met prachtige vignetten, waanzinnige kleuren en contrasten schiet – dat is de Lomo LC-A+! Mis je toch de originele glazen Russische lens? Ga dan voor de LOMO LC-A+ RL of de Lomo LC-A+ Russia Day.

geschreven door kazarareta op 2012-12-17 in #nieuws #lc-a #offer #advent-calendar #lomo #lca #lc-a #35mm-cameras #xmas2012
vertaald door pretletterp

Meer interessante artikelen