Alleen vandaag: 3 voor de prijs van 2 op alle Lomography film!

Heb jij iets speciaals gepland met de feestdagen? Zorg er dan voor dat je genoeg film in huis hebt om het vast te leggen!

Speciaal cadeau gepland? Of een epische maaltijd in de voorbereiding waar je foto’s van wilt maken? Geen zorgen! Wij hebben een lekkere aanbieding voor je! Als je in de online shop afrekent met de code FILM342 dan krijg je 3 pakjes Lomography film voor de prijs van 2!
Gewoon 3 pakjes van hetzelfde type Lomography film in je winkelwagentje zetten en de code invoeren.
In de Lomography Gallery Stores geniet je uiteraard van dezelfde vette korting!

Of je nou rolletjes zoekt voor je baby, middel formaat of kleinbeeld camera, wij hebben ze in huis en jij kunt de feestdagen vastleggen!

Voorwaarden:
Helaas geldt deze aanbieding niet voor Brazilië

Wie zei ook alweer dat film dood was? Ha! Wij hebben lekker onze eigen emulsie waarmee we het vuurtje voorlopig nog wel even laten branden! Kies bijvoorbeeld de fijne korrelige lowlight specialist Lomography Color Negative 800, de vuurrode Lomography Redscale 100, of de prachtige contrasten van de Lomography X-Pro Slide 200 nadat je hem hebt laten crossen.

geschreven door kazarareta op 2012-12-16 in #nieuws #black-and-white #offer #films #advent-calendar #nl #lomography #netherlands #color-negatives #nld #35mm-films #120-films #color-slides #xmas2012
vertaald door pretletterp

Meer interessante artikelen