Alleen vandaag: 12% korting op alle Diana F+ camera's!

Welke camera moet er met jou mee naar de verplichte kerstkaasfondue? Misschien is de Diana F+ een goede tafeldame! Een klassieke, statige dame die verrassend vette plaatjes schiet!

Vandaag kun je 12% korting op alle Diana F+ camera’s krijgen! Kiezen is zo makkelijk nog niet, want er zijn ontzettend veel verschillende versies van deze dame in de wereld! Zoek de perfecte partner uit en vier de feestdagen met jouw Diana F+!

In de online shop krijg je deze korting door de code DIANA12 in te voeren als je af gaat rekenen. In de Lomography Gallery Stores hoef je alleen een kerstliedje te zingen om de 12% korting te krijgen*

*nou ja, lief kijken werkt ook al ;)

Voorwaarden:
Helaas is deze actie niet geldig in Brazilië.

De Diana F+ is onze versie van de klassieke middenformaat camera uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Helemaal vernieuwd en zo aangepast dat je er ook de meest waanzinnige accessoires bij kunt gebruiken! Ook vind je hier de Diana F+ (zonder flits) als je al een flitser hebt.

geschreven door webo29 op 2012-12-13 in #nieuws #deal #analogue-photography #nl #netherlands #diana-f #nederland #analogue-cameras #nld #120-films #advent2012
vertaald door pretletterp

Meer interessante artikelen