Alleen vandaag: 13% korting op de LC-Wide!

13 een ongeluksgetal? Niet vandaag! Met 13% korting op de Lomo LC-Wide heb jij juist een mazzeltje!

Ben je een beetje braaf geweest dit jaar? Dan verdien jij wel een Lomo LC-Wide! De Russische schone met een 17mm groothoeklens en drie verschillende formaten om op te schieten. Prachtige vignetten en een verzadigd beeld. Meer heb je toch niet nodig?

Snel zijn dus en claim die korting! Shop je online? Gebruik dan bij het afrekenen de code LCWIDE13. Zin in een uitstapje waarbij je na aanschaf gelijk foto’s kunt schieten? Haast je dan naar een van de Lomography Gallery Stores.

Voorwaarden:
Helaas geldt de korting niet voor Brazilië.

De camera waar jullie allemaal met smart op hebben gewacht. Met trots presenteren we de Lomo LC-Wide! Hij beschikt over de nieuwe Minigon 1 groothoeklens en geeft je de mogelijkheid om uit 3 verschillende fotoformaten te kiezen. Daarnaast schiet je met deze handige, robuuste camera de extreemste groothoekfoto’s! Het is de perfecte partner voor al je Lomography missies. Zonder de LC-Wide is geen enkele Lomography collectie compleet.

geschreven door webo29 op 2012-12-12 in #nieuws #wide-angle #offer #wide #deal #discount #analogue-photography #advent #nl #netherlands #nld #groothoek #35mm-films #advent2012-lcwide
vertaald door pretletterp

Meer interessante artikelen