Alleen vandaag: 14% korting op alle instant camera's of achterkanten!

2012-12-11

Met de aanbieding van vandaag kun je al binnen 5 minuten na het schieten van je foto zien hoe blij je vader kijkt naar die nieuwe stropdas die voor hem onder de boom lag!

Met instant camera's en instant achterkanten voor de grootheden van Lomography hoef je niet langer te wachten op je afdrukken. Een druk op de knop en ZOEF, daar is je foto al!

Alleen vandaag krijg je 14% korting op alle* instant camera’s! Shop je graag online? Dan kun je bij het afrekenen de code INSTANT14 gebruiken. Ben je echt ongeduldig? Spoed je dan naar een van onze Lomography Gallery Stores.

Voorwaarden:
Helaas, deze aanbieding is niet geldig in Brazilië.

*Aanbieding is geldig op de instant camera's en achterkanten.

geschreven door webo29 op 2012-12-11 in #nieuws #instant #offer #back #nl #fuji #netherlands #diana #lca #nederlands #nld #advent2012 #achterkant
vertaald door pretletterp

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen