Alleen vandaag: 14% korting op alle instant camera's of achterkanten!

Met de aanbieding van vandaag kun je al binnen 5 minuten na het schieten van je foto zien hoe blij je vader kijkt naar die nieuwe stropdas die voor hem onder de boom lag!

Met instant camera's en instant achterkanten voor de grootheden van Lomography hoef je niet langer te wachten op je afdrukken. Een druk op de knop en ZOEF, daar is je foto al!

Alleen vandaag krijg je 14% korting op alle* instant camera’s! Shop je graag online? Dan kun je bij het afrekenen de code INSTANT14 gebruiken. Ben je echt ongeduldig? Spoed je dan naar een van onze Lomography Gallery Stores.

Voorwaarden:
Helaas, deze aanbieding is niet geldig in Brazilië.

*Aanbieding is geldig op de instant camera's en achterkanten.

geschreven door webo29 op 2012-12-11 in #nieuws #instant #offer #back #nl #fuji #netherlands #diana #lca #nederlands #nld #advent2012 #achterkant
vertaald door pretletterp

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen