Alleen vandaag: 17% korting op alle film!

Het sneeuwt in de winkel al een weekje – het ziet namelijk wit van de korting! En ook vandaag weer een lekkere winterse aanbieding: 17% korting op alle soorten film. Ja. Dat lees je goed. ALLE soorten film! Tijd dus om je koelkast zo vol te stouwen met film dat er geen gourmetschaal voor de feestdagen meer bij past!

Wees er snel bij en vul je voorraad film vandaag nog aan. Je krijgt namelijk een dikke 17% korting van ons op alle film! Ja, ook op de non Lomography rollen!
Gebruik de voucher code FILM17 bij het afrekenen en maak jezelf blij met wat verse rollen. Of ga naar een van de Lomography Gallery Stores om jouw voorraad met film aan te vullen.

Je zou bijvoorbeeld eindelijk eens die zwart wit rollen kunnen proberen. Of vul je voorraad met kleurnegatief aan.

Film nodig voor je nieuwe Belair? Check dan de afdeling 120 film of voer je baby met wat 110 film.
Heb je geen geduld? Ook de instant film is in de aanbieding. En voor de experimentele lomograaf hebben we ook nog een hele lading met verlopen film in de aanbieding!

Voorwaarden:
Helaas is deze actie niet geldig in Brazilië.

Film dood? Gekkies! Film leeft als nooit tevoren en in de Lomography shop vindt je de coolste emulsies!

geschreven door kazarareta op 2012-12-08 in #nieuws #black-and-white #developing #offer #films #advent-calendar #cross-processing #korting #filmpjes #35mm-films #120-films #color-slides #xmas2012
vertaald door pretletterp

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen