Alleen vandaag: 20% korting op accessoires!

2012-12-05

Pimp je Lomography camera met deze geweldige extra’s! Alleen vandaag krijg je 20% korting op ALLE accessoires in de online shop! Door de code ACC20 in te vullen in je winkelwagen scoor jij dikke korting!

Versier je camera net als de kerstboom! Misschien is het tijd voor een ringflash op je Diana F+ of een brede kijk op dingen met een groothoeklens voor je LC-A+? Het maakt niet uit wat je kiest, vandaag is het feest en krijg je 20% korting op alle accessoires van Lomography in de online shop! Uiteraard kun je ook voor al je accessoires terecht bij een van onze Lomography Gallery Stores.

Omdat we je graag een handje helpen hebben we wat kekke extra’s op een rij gezet waar je vandaag 20% korting op krijgt:
Diana Lens Flare Bundle Pro
LC-A Wide Angle Lens
Digitaliza Scanning Mask Bundle
Ringflash

Voorwaarden:
Helaas is deze aanbieding niet geldig in Brazilië

*Aanbieding geldig op camera accessoires en fashion accessoires

geschreven door kazarareta op 2012-12-05 in #nieuws #offer #accessories #analogue-photography #advent-calendar #nl #netherlands #analogue-cameras #nld #xmas2012
vertaald door pretletterp

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen