Win de unieke Flomo Amigo La Sardina camera!

1

Je hebt limited editions en je hebt hele bijzondere limited editions. Wat dacht je van deze unieke Flomo Amigo La Sardina DIY camera? Volledig gecustomized door niemand minder dan striptekenaar Flo de Goede himself! Wij geven hem weg en hier lees je hoe.

Credits: flodego

Lomography is fan van Floor de Goede, en Flo van Lomography. Daarom is hij sinds kort officieel Lomo Amigo geworden! We hebben hem gevraagd om zijn tekenkunsten los te laten op een gloednieuwe La Sardina DIY – je weet wel, de Sardina camera die je helemaal kan doe-het-zelf’en. Over unieke exemplaren gesproken, oioioi.

Die zoeker, de doos, de flitser – Flo is all over the place!

Guess what – de allergrootste Flomo Amigo fan kan deze super speciale camera winnen! Hoe? Vul hieronder je naam, e-mailadres en LomoHome in, en maak de slagzin zo geestig mogelijk af. Vergeet niet op ‘insturen’ te klikken.

Lomography en Flo gaan zich buigen over de inzendingen en de allerleukste wint de camera! Vrijdag 14 december maken we in dit magazine de winnaar bekend.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd geef je Lomography toestemming om je een welkomst nieuwsbrief te sturen, ter introductie in de wondere wereld van Lomography. Zit je niet te wachten op Lomography nieuwsbrieven? No worries, wij houden net als jij niet van SPAM en geven je daarom altijd de mogelijkheid om met één druk op de knop jezelf uit te kunnen schrijven van onze nieuwsbrieven.

geschreven door mrmaart op 2012-11-28 in #nieuws #diy #giveaway #amsterdam #netherlands #la-sardina-diy #flodego #flomo-amigo #floor-de-goede #winactie

Meer interessante artikelen