Lomography 20th Anniversary Party @ LGS Amsterdam

Yesss, Lomography werd afgelopen 23 november alweer 20 jaar oud! Prima reden voor een feestje dachten wij. Compleet met taart, DJ’s die 90’s-plaatjes draaiden, een heuse Lomography Quiz met Bob Ross als organisator, bier van onze vrienden van Palm en kekke outfits!

Credits: lomographybenelux

Stel je bedrijf is 20 jaar oud en je wil het vieren, hoe doe je dat dan? In stijl natuurlijk! 90’s lovers unite! Terwijl onze eerste gasten binnen kwamen wandelen afgelopen vrijdag de 23e, was onze discobal al warm gedraaid, kwam Vanilla Ice met Ice, Ice Baby al uit de speakers en zag het personeel er net zo cool uit als dat nummer. Zo doen we dat hier aan de Herengracht.

Credits: lomographybenelux

Het DJ-snorren-team was lekker op tijd om een hapje met ons mee te eten zodat ze voldoende energie hadden om tot het einde van de party plaat na plaat door de speakers te jagen. Check dan hoe goed ze op gingen in onze Lomowall, die gekke jongens!

Credits: lomographybenelux

Toch wel een soort van special guest, of nee, special host van de avond was de enige echte Bob Ross, met schilderspalet én eekhoorn. Helaas voor de mensen die dachten dat de beste man dood was, hij leeft dus gewoon en hoe?! Bob presenteerde deze avond de enige echte Lomography Quiztravaganza, die bol stond van flauwe en briljante vragen voor zowel de Lomo-newbies als de Lomo-die hards. Met dank aan Bob Ross’ baas van huureenstemkastje.nl die ons 100 kassies met zender geleend had. Inventief als we zijn hadden we de muur van de overburen even geleend om daar de quiz op te beamen, zodat ook niet vermoedendevoorbijganger in z’n broek kon piesen van de grappen en grollen die op de muur voorbij kwamen. Uiteraard waren er ook prijzen te winnen, dus iedereen stond peentjes te zweten om op tijd de juiste knoppen in te drukken.

Betrapt! Joeri gaat naar dezelfde kapper als Bob R.!

Bij Palm in België weten ze wel wat een feestje is (hadden jullie tijdens de vorige feesten bij ons wellicht al gemerkt). Ook deze keer stonden er genoeg kratjes bier koud. Bij deze een high five voor onze Belgische bierbrouwende vrienden die weten hoe je pils maakt!

Credits: lomographybenelux

Conclusie? Het feestje was epic. Check het album met party foto’s op onze Lomohome en laat weten wat jullie ervan vonden! (en wat nou eigenlijk jullie favoriete 90’s plaat is).

Feestje gemist? Check hier onze evenementenkalender! en blijf op de hoogte van alle events en workshops. Het eerst volgende feestje is gepland op vrijdag 21 december in samenwerking met onze vrienden van NSMBL. Lees hier alle details!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

geschreven door lgsamsterdam op 2012-11-26 in #nieuws #party #anniversary #nl #lomography #amsterdam #90s #dutch #recap #20th #feestje #nld #lomography-gallery-store-amsterdam #lgsamsterdam #jaren-90

Meer interessante artikelen