Bombay Show Pig knalt in Paradiso

1

“Neem je camera overal mee naar toe” luidt één van de 10 Gouden Regels. Dus ook als je bandjes gaat kijken, en natuurlijk helemaal als je wordt uitgekozen om LomoReporter te zijn bij één van de shows van LomoAmigo’s Bombay Show Pig!

Credits: marije

Gewapend met mijn LC-A+ en een fijne rol Kodak Tmax 3200 (op de helaas niet meer verkrijgbare Fuji Neopan 1600 na mijn favorietste film om concerten mee te schieten) trek ik donderdag 8 november naar Paradiso. De tent binnen komen lijkt even problematisch te zijn, want de man achter de receptie heeft géén idéé wie ik ben of waar ik het over heb als ik me als LomoReporter kom melden, maar een belletje naar Kytopia’s Simon Akkermans later kunnen partner-in-crime Mirja en ik, uitgerust met backstagebandjes, Paradiso onveilig gaan maken.

Reddende engel Simon

Het grote voordeel van backstagebandjes, behalve gratis bier natuurlijk ;), is dat je de band ook in hun natuurlijke habitat kunt vastleggen, een mogelijkheid waar ik uiteraard gretig gebruik van heb gemaakt.

Credits: marije

De gast in het pinguinpak (Joppe Molenaar van Voicst) herkennen jullie misschien wel uit de clip van “Sancho Panza”. Hij komt ook nog even een nummertje meedrummen – awesome!

Terwijl Linda en Mathias zich verder voorbereiden op hun optreden, trekken Mirja en ik naar de zaal, waar inmiddels ook Maarten, Jos en Anna zijn gearriveerd. Mooi plekje vooraan uitzoeken, LC-A+ in de aanslag: ik ben er klaar voor!

Credits: marije

Op plaat klinkt Bombay Show Pig al heel erg lekker, maar live gooien Linda en Mathias er nog een lekker ruig rocksausje overheen wat helemaal heerlijk is. De zaal gaat uit zijn dak, de band gaat uit zijn dak en ik schiet er fanatiek op los.

Credits: marije

Veel te snel is mijn rolletje vol en ook veel te snel is het optreden voorbij. Het was knallen. Als Bombay Show Pig bij je in de buurt speelt – ga ze zien. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij.

geschreven door marije op 2012-11-23 in #videos #lifestyle #concert #lc-a #amsterdam #paradiso #zwart-wit #lomoreporter #bombay-show-pig

Een comment

  1. mirre
    mirre ·

    heel cool, vooral dat kleedkamer shot van linda.

Meer interessante artikelen